Topp 10 saker att göra med vänner på kvällen

Spela konsolen

Ett bra sätt att tillbringa en kväll för ett litet manligt företag, även om det passar alla andra. Samtidigt är det inte nödvändigt att ha ett prefix alls - du kan hyra det och ha en bra kväll som spelar fotboll, Mortal Kombat-strider eller någon form av ras. Moderna konsoler stöder upp till fyra joysticks samtidigt, dessutom finns det alla möjliga intressanta prylar som Kinect som läser dina rörelser och diversifierar spelet.

Brädspel

Världen av brädspel är enorm och omfattande. Du kan hitta en instrumentbräda för varje smak - från ett kort med element från "Mafia" "Bang", där du måste ta rollen som en sheriff eller bandit från Vilda västern och skjuta alla dina motståndare, till det strategiska "Game of Thrones", där du är i rollen Stark eller Baratheon kommer att slåss med andra stora hus och fånga slott och hamnar.

Poker

Du kan spendera mer än en kväll på att spela detta spel. Poker är bra för alla - reglerna för "Texas Hold`em" är inte särskilt svåra att lära sig, det är passionerat, det finns ett element av lycka i det, men det finns inget att göra utan hjärnor. Naturligtvis kommer det inte att finnas sådana bonusar som https://videospelautomater.com/bonusar/ här, men det är värt ett försök.

Upp till 8 personer kan spela poker, det enda negativa är att du bara behöver spela för pengar. Men om du "anger" från en liten mängd, att detta bara ger spelet skarphet och spänning, och du kommer inte att förstöras. Det enda rådet - inte sitta ner för att leka med dem som vet hur man gör detta - du kommer helt enkelt inte att vara intresserad.

Hemmabio med popcorn

Inte för original, men alltid populärt sätt att vänskap. Det viktigaste är att det i ditt företag finns en person med en stor TV som du kan falla in på ett besök.

Spela musikinstrument

Naturligtvis är detta alternativ inte lämpligt för alla, men för ditt företag hittar ni killar som kan spela minst ett musikinstrument. Och om du till exempel tar en gitarr, en tamburin, en liten trumma (vars roll kan spelas av nästan vad som helst), liksom ett par sångare, kan du ordna en utmärkt musikalsk kväll och glädja dina grannar med dina favoritlåtar. Vi rekommenderar att du börjar med Kino-gruppen, de älskar det.

Karaoke

Detta alternativ är lämpligt för dem som inte har vänner, musiker, men "själen sjunger." Det är naturligtvis önskvärt att ha ett par mikrofoner och specialdiskar, men i värsta fall är en enkel dator med internetanslutning också lämplig. För dem som har råd har det en karaokehyra. Och med tanke på att du kommer att få rabatter på hyran tillsammans, visar det sig inte vara så dyrt - när du har en sådan glädje har du definitivt råd. 

Shoot

Du behöver inte hyra en professionell fotograf eller hyra en studio. När allt är det viktigaste i fotografering är en intressant idé, så att du och dina vänner kan komma på något originalt, till exempel retro-fotografier i stil med 90-talet och fotografera hela gänget som ett minnesmärke. Dessutom kan du hitta några av dina gamla foton och göra nya i samma poser - det kommer att vara väldigt originellt och coolt.

Kulinarisk fest

Det mest utsökta sättet att spendera tid på. Ta det, välj några ovanliga rätter som du aldrig har provat, men alltid verkligen ville prova och laga dem tillsammans med dina vänner. Tillagningsprocessen i detta fall kommer att vara enkel, kamraterna kommer att hjälpa till att skala potatisen och hugga lökarna, och belöningen för er alla kommer att bli en ny, aldrig tidigare skådad behandling.

Du kan organisera sådan fritid i form av en realityshow, till exempel för att besöka olika killar från ditt parti, och efter att ha ätit, kräva lite underhållning från dem. 

En annan sådan semester är väl lämpad för företag med barn, eftersom alla barnen älskar att hjälpa sina föräldrar röra sig i köket.

Framtidsplaner

Det här alternativet är mer lämpat för äldre företag, särskilt om vänner inte så ofta träffas. Att diskutera dina tidigare framgångar och framsteg (under den senaste månaden, veckan, året) och dela planer för framtiden är ett mycket intressant och, viktigast, nyttigt sätt att spendera tid på. När allt kommer omkring handlar vårt liv inte bara om att dricka och festa, du måste komma ihåg detta och aldrig glömma, annars går det förbi, och du kommer inte ens att märka det. 

Tur

Inget ovanligt, men varför inte? Välj en plats där du aldrig har varit eller inte varit den här tiden på året och gå! Att gå genom en vinterstad, park, skog eller frusen flod kan vara det mest ovanliga äventyret i ditt liv. Se bara till att följa säkerhetsreglerna!

 
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.