Minnen från 2015

Ja, det lär väl inte bli någon regelrätt sammanfattning av året som gått, men en tillbakablick vore väl kul?

Jag fotar mycket och ofta. Det är jag himla glad för, för att se på bilder väcker så mycket minnen hos mig. Det fångar ett ögonblick och förevigar. Därför tänkte jag visa minnen genom bilder från 2015.  Ordningen på bilderna är inte kronologisk, jag tar det som poppar upp!

IMG_8003I april drog jag och min kompis Lina igång med träning inför Duathlon. Jag kämpade som ett as med hatkänslorna för cykeln och tog mig tillbaka efter en alldeles för lång sjukperiod med halsont och envis hosta. Vi varvade cykel och löpning och hade himla kul under tiden. Efter långpassen vad det obligatoriskt med ett stort glas oboy!

IMG_7279

I början av året fick jag en mössa från Craft och peppade järnet inför skid-VM i Falun. De senaste åren har jag börjat titta mycket på längdskidor på TV och följer Vinterstudion slavisk. Mössan var populär hos Ebbe också..

 

IMG_7015

Såhär såg mina skor ut efter en löptur med en PT-kund. Vi sprang på en grusväg mellan två åkrar som var mer lervälling än en väg. Det blåste och regnade i sidled – personifieringen av skånsk vinter? Det var skönt att komma in sen.

IMG_7488 IMG_7492

I slutet av februari begav vi oss till Sälen för att åka Vasaloppets Öppet spår för andra gången. Ja inte jag då, men Jonatan. Halvvägs hade han en bra tid på gång, men så lyckades han med bedriften att knäcka skidan. Det dröjde med skidbyte – men i mål kom han! Jag var inte alls avis på blåsorna..

IMG_1334

På sensommaren sprang vi stafetten på Helsingborg Marathon för andra året i rad. Trots ganska nystukad fot kändes min sträcka riktigt bra. Tänk att det ändå gick att springa så bra med en spricka i foten? Åh vad jag kan gräma mig att jag inte fattade läget redan där och då. Då hade jag kunnat springa nu.. Men gjort är gjort.

IMG_9863

Mitt i heta sommaren (ja, den blev ju inte så het, men någon vecka i juli var det härligt!) så gick jag upp i ottan och sprang backintervaller med stavar. Bara jag ser denna bilden så längtar jag efter gröna bokträd och ljumma vindar!

IMG_8285

Denna bilden är från mitt och Linas genrep inför Duathlon. Vi körde igenom både löp- och cykelsträcka innan det var dags för fika i vårvädret. Sånt här längtar jag också till. Extra mycket när det snöar och är minusgrader utanför huset..

IMG_7701

I början av året klippte jag av mitt hår. Ser ni vad långt det var?! Jag hade nästan glömt. Nu är det ännu lite kortare än på den högra bilden. Det är härligt med kort hår, men ibland kan jag ändå sakna det långa. Fast när jag tänker på hur många timmar jag fick spendera med hårfönen saknar jag det inte alls ;)


Postat i:Vardagligt Tagged: 2015, Årssammanfattning, Throwback thursday
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.