Ska jag dra söderut?

Tre, två, ett blev gårdagens siffror. Tre var antalet gånger jag var på väg ner i ofrivillig spagat på grund av is. Två var antalet löppass och ett står för antalet fall. Jag skulle vända upp för att vänta in Crister under löpningen igår kväll och pang sa det bara och jag låg på marken. Det går så oerhört fort när fötterna försvinner. Nu är det inte värre än att jag känner mig lite mör men jag borde fan dra söderut en sväng. Teneriffas stränder, tartan och golfbaneterrängvarv känns väldigt lockande. Tre gånger har jag varit där på träningsläger tidigare och det har varit väldigt skönt. Ja, förutom när jag och Petri blev matförgiftade då. Men det var skönt fram till dess.

Någon som är sugen på att dra med kort varsel? 7-11-0. Sju dagar, elva träningspass och noll snö. Jag ska fan se om jag kan hitta något billigt för jag längtar tillbaka till strandpromenaden och de underbara morgonjoggarna!

Teneriffa

Hittar jag inget är det inte mer med det och oj vad skönt det skulle vara. Men nu ska jag ut och springa med snabbadepten och det blir en utmaning. Mycket mer spring i dom unga benen än i dom här och den dagen han tål att köra mina träningsmängder kommer han att bli äckligt snabb. Då får jag skaffa en segway för att hänga med även på dom lugna passen.

Ha det,

Mackan


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.