Näst sista chansen - Länge Leve Loppet

TävlingTräning är ingen sprint, det är en marathon. Det handlar om att ha rutiner och hålla i. Precis som vi gör. Tillsammans varje söndag.

Denna söndag är det näst sista chansen. Många av oss har en lång streak vi inte vill bryta. För det är så vi funkar.

Funkar så gör även våra priser. Även denna helg är de lika många och grymma som alltid. Du hiitar dem nedan. Men först hur du deltar på söndag:

  • Spring 2,5km / 5km / 10km / 21,1km / 42,2km var du vill och när du vill varje söndag i maj
  • Regga din tid på Jogg eller med hjälp av knapparna här
  • För att vinna priser – lägg med en motiverande kommentar till ditt pass på Jogg 
  • In å följ @sverigespringer på Instagram
  • Varje måndag belönar en jury de härligaste kommentarerna med fina priser och presenterar vinnarna på sverigespringer.se (kolla in tidigare söndagars vinnare där redan nu)
Nu till priserna

Fyra presentkort på valfritt lopp hos Marathongruppen som är Sveriges största arrangörer av motionslopp. Ta reda på vilket lopp du skulle vilja springa HÄR.

 

Fyra par skor från Brooks!

Sprillans löparsor från Brooks som verkligen kan löpninga och har ett totalt och brett sortiment. 
Testa deras skoväljare vilka skor som skulle passa dig.

En Fitbit Charge 4

Vem tackar nej till ett träningsarmband med GPS?


En Flowpillow heat

Massage som är utvecklad för att efterlikna sportmassage. Med djupgående massagetummar, infraröd värme och med tre valbara hastigheter. Mer här


 

 

Stugvecka i Idre Fjäll!

En tursam deltagare vinner en stugvecka i Idre Fjäll. I priset ingår en fyrbäddstuga i en vecka. Läs mer om Idre Fjäll HÄR.

 

 T-shirts från A Non Smoking Generation!

Den här veckan tävlar vi ut fyra träningströjor med reflexerande detaljer för bra synlighet från A Non Smoking Generation. T-shirten finns för både dam och herr och i flera olika färger. 

 

 

Ett fystest från Aktivitus!

Laktatmätt tröskeltest som ger dig dina individuella träningszoner och anger dina uthålligheter i löpning. VO2max-test mäter din maximala syreupptagningsförmåga och tillika din faktiska kondition HÄR.

 

 

Ungdomspris! Vinn en träningsdag med Bianca Salming!

Generation Pep arbetar för barn och ungdomars hälsa och kommer under hela maj vara en del av Länge Leve Loppet. För att motivera barn och unga att komma ut och röra på sig kommer vi varje söndag i maj tävla ut ett superpris för alla deltagare mellan 10 och 18 år – en träningsdag med Bianca Salming! Tillsammans skapar vi en folkrörelse för barn och ungas hälsa.

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.