Löpning Löparkompisar & kontakt 5 inlägg 3418 visningar

Löpargrupp i Kortedala med omnejd

Anna Almqvist
1980 • Göteborg
#1
19 april 2009 - 10:28
Gilla
Hej!

Jag söker lite folk uppe i Kortedala trakterna som är intresserade av att löpa tillsammans. Jag kör hårdträning inför Göteborgsvarvet nu och har sett till att lägga in lite småtävlingar innan för att hålla motivationen uppe.
Jag tycker dock att det vore kul att hitta lite sällskap efter Göteborgsvarvet, då man inte har ett konkret mål längre utan behöver söka motivation på annat sätt.
Jag håller väl oftast runt 5min/km på träning, ibland snabbare. På tävling ca 4:30/km. Vore kul att träffa folk som springer ungefär i min fart. Jag alternerar mycket, kör backintervaller, koordinationsträning, långdistans, kort distans, fartlek.
Anna
Anna Almqvist
1980 • Göteborg
#2
10 maj 2009 kl 16:56
Gilla
Ingen runt Kortedala som är sugen på att springa då och då? Just intervaller och fartlekar tycker jag kan vara kul att springa ihop så man kan hjälpa till att pressa varandra :)
Mattias
1988 • Göteborg
#3
18 maj 2009 kl 00:14
Gilla
Hej!

Jag bor uppe i Bergsjön och brukar springa runt skogsområdena vid motionscentralen. Är visserligen nybörjare utan någon tävlinghistorik, men jag jobbar på det. :)

Tycker iallafall det låter intressant om man kunde få ihop en löpargrupp även här i omnejden. Tänkte mest skriva och visa att det finns intresse och hoppas fler gör samma sak!
Anna Almqvist
1980 • Göteborg
#4
18 maj 2009 kl 00:59
Gilla
Kul att höra att det finns intresse :) Jag bor också i Bergsjön, men springer mest i Kortedala. Slingorna i skogen är dock jättebra för backträning.

Jag har just nu problem med ett knä, men kommer långsamt sätta fart igen när sjukgymnasten ger klartecken. Så det vore kul att försöka få ihop en grupp lite längre fram.
Dan B
1980 • Göteborg
#5
24 mars 2011 kl 18:52
Gilla
Jaha. Den här tråden var inte akkurat nyutslagen. Men men. Samma grej här som för första person. Bor i Kortedala och ska springa en massa metrar.
I tillägg undrar jag var dessa (särskilt i lägenhetsannonser) så omtalade motionsslingorna befinner sej, Fann en idag, Järeleden, och den var ingen slinga utan två ändpunkter.

Mvh Dan
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.