Löpning Övrigt 4 inlägg 1509 visningar

Min hemmagjorda löparfilm

Peter Nordling
1960 • Sölvesborg
#1
3 juni 2016 - 20:37
4 Gilla
Hej alla glada löpare runtom i sverige. Ny här på forumet, dock inte på Jogg.se (varit med sen 2009) fast inte i offentlighetens ljus, vilket jag nu är tvungen till för att kunna delge er min hemmagjorda löparfilm. Det hela började med saknad motivation en längre tid. Tvingade mig ut men det var inte roligt längre bara jobbigt. Satt mig en kväll och funderade på vad jag skulle göra åt saken. Plötsligt slog det mig, jag ska spela in en löparfilm. Kom att tänka på min kompis som köpt en drönare. Ringde honom och han var på direkt. En blåsig kväll efter jobbet möttes vi upp och filmade, sedan redigerade vi dagen efter. Blev ganska nöjda med resultatet med tanke på att det var första gången vi gjorde något sådant här. Nu när jag känner mig omotiverad tittar jag på filmen, det spritter till i benen och jag bara längtar ut på ett pass. Titta och (njut) av denna amatörfilm, kanske den kan hjälpa någon att få tillbaka sin motivation. https://youtu.be/QkgZivfKXbw

// Run Like Hell// Peter.
Jens Sandahl
1969 • Sävedalen
#2
3 juni 2016 kl 21:55
Gilla
Den var mycket fin!
Fast kanske lite för lång. :-)
Carolin Nilsson
1976 • Malmö
#3
3 juni 2016 kl 22:45
Gilla
Sådan vacker omgivning! Jag blev absolut pepp på löpning, mkt bra motivation!
Bo Engwall
1955 • Uppsala
#4
4 juni 2016 kl 08:13
Gilla
Ja att det tydligen så "lätt" numera med teknikens hjälp går att göra en sådan fin film/video så snabbt är smått fantastiskt.

Med annan tekniks hjälp deducerar jag snabbt, utan att att ha mer anknytning till närområdet än att ha vunnit Bromölla Marathon 1980, att du eventuellt korsade E22:an norrut oxå för att få ihop en tillräckligt lång och varierad löprunda i uteslutande inspirerande jordbrukslandskap ? :-)

Det gäller väl att bo på rätt ställen för att löpare ska kunna funna få ihop trevliga lagom långa rundor på bilglesa eller t o m biltomma vägar utan vändpunkt i den typen av miljö, åtminstone om i stället skogsmark är mer dominerande.


En annan reflektion är att trots att landskapet verkar platt ser jorden väldigt väldigt krökt ut i vissa vyer, t o m så rund att man anar att tekniken även kan användas att förleda oss att tro att den är rund, även om man väl inte ska börja misstänka att jorden ÄR platt :-)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.