Löpning Träning 1 inlägg 2903 visningar

December-Orientering å jogg från Katthultet i Ed!

1953 • Ed
#1
9 december 2013 - 12:04
Gilla
Hejsan i snösvängen!
GUNILLA!!! Tack för att jag fick vara med och fira din födelsedag, trevlig förfest, huvudfestligheter med liten löptur med dubbel guldglans och den flådiga efterfesten! (dessutom fylldes mitt matförråd på med ABBA-käk; Kalles Kaviar, Sill av olika slag, lyxig kaviar, ansjovis i stora stimm och en burk vaddetnuheter (och apropå det, Gunilla: PRESSYLTA!))

KATTHULTSMÄSTERSKAPET I ORIENTERING OCH/ELLER LÖPNING (olika banlängder och underlag)!!!
Boka gärna tid med mig för att vara med! Du/ni kan delta i KatthultsMästerskapet 2013 (vid Katthultet i Klevmarken 7 km norr om Ed i Dalsland) tillåme den 7 januari 2014!! 0534 - 105 33 (telesvarare finnes) eller genom att svara på detta här som du läser nu. På nätet krävs dock en veckas framförhållning eftersom jag sköter mail och det internet-sociala på Bibblan i Ed. Banlängd: Sisådär 999 meter, en bana som passar ALLA! Fin skog (snart barmark igen). Ta med eget tillverkat och dekorerat startkort med minst tio rutor för stiftklämmestämpling och gärna startavgiften i form av en julklapp till Janne, eller en guldpeng, eller en svensk tiokrona. ALLA deltagare får självklart PRIS!!!
ALLA KAN VARA MED OCH ALLA ÄR VÄLKOMNA!!!!!

Efter IK Granits fina Lucia och DM-mara i lördags, håller jag igen lite grann med intervalllöpningen nu ett tag. Kanske blir det promenad istället för löpning ibland, också. Senaste nytt finns alltid på 0534-105 33. Här följer nu veckoprogrammet för årets tre sista veckor, de tre sista veckorna som jag ordnar nån aktivitet varje dag! Jag skriver till nåt här om det behövs, annars är detta mitt näst sista inlägg i denna form!

Måndagar i december 2013: RING för info om aktivitet!
Tisdagar, onsdagar, torsdagar: Jogg från Katthultet kl 10.10.
Fredagar: RING för info om aktivitet!
Lördagar och söndagar: Jogg från Katthultet kl 10.10.
MEN DEN 29 DECEMBER ÄR VI ALLA MED PÅ OK SKÄRMENS VINTERCUP I ORIENTERING (ETAPP 2) VID OK-STUGAN PÅ KROPPEFJÄLL, UTANFÖR DALS-ROSTOCK. Start: Kl 11.00. Jag följer gärna med till Kroppefjäll i någon bil och följer gärna med runt banan efter någon bra orienterare!

Ha dä gött och jag drar redan nu till med: GOD JUL å GOTT NYTT ÅR!!
Janne på Katthultet
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.