Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 2678 visningar

MBT-SKO ANVÄNDARE?!

1990 • Linköping
#1
31 januari 2012 - 14:39
Gilla
Mitt namn är Hanna Gunnarsson.

Jag går sjukgymnastprogrammet på Linköpings Hälsouniversitet.

Jag blir färdig sjukgymnast till sommaren och gör nu, under min sista termin, en s.k. kandidatuppsats.

I min uppsats vill jag undersöka upplevelsen av MBT-skor. Jag söker därför efter användare av MBT-skor som kan tänka sig att ställa upp på att delta i en intervju. Intervjun kommar att ta max 60 minuter och kan göras över telefon om de geografiska förutsättningarna kräver detta! Du som intervjuas är helt anonym i studien och inget av det du säger kommer att kunna leda tillbaka till dig.

Om du är man eller kvinna, gammal eller ung spelar ingen roll.

För att bibehålla anonymiteten behöver du som är intresserad inte svara här på tråden - utan du kan nå mig på mejl - hangu547@student.liu.se - eller telefon - 0702603207 - för mer information.

Känner du att du kan avvara en timme av din tid för att hjälpa vetenskapen på traven? Tveka inte att höra av dig!

Med vänliga hälsningar/ Hanna.
1965 • Eksjö
#2
31 januari 2012 kl 14:54
Gilla
Intressant fråga iofs, personligen har jag fått intrycket att Masai Barefoot Technology trenden mer eller mindre helt dött ut i bakvattnet på Vibram FiveFingers sedan de slog igenom. Varför köra en halvmesyr när man kan ta steget fullt ut liksom?* Men jag kan förstås ha fel. Skall bli intressant att se om du får några öppna svar på denna tråd.

* Ni som springer barfota helt och hållet betraktar naturligtvis i er tur oss med VFF som halvmesyrer, I know, I know, ni behöver inte påpeka det! ;-)
Daniel Evaldsson
1976 • Växjö
#3
31 januari 2012 kl 15:07
Gilla
Mycket intressant. Jag köpte ett par MBT för att de skulle hjälpa mig mina knäproblem (atros). Det gick fullständigt åt h-lvete. Använde dem endast för promenader (ingen löpning). Men fick till slut så ont i knäna att jag tvingades knapra Voltaren dagligen.
Dumpade MBT:na, fick ett ortrosskydd och började styrketräna knät och blev av med problemen nästan helt. Ville först inte skylla på MBT:na för att jag blev sämre, så jag har testat att använda dem igen, men genast blivit sämre i knäna igen. Så nu ligger de mest och samlar damm. Jag ställer gärna upp på en intervju.
Skicka ett jogg-mail om du vill ha med mina erfarenheter så mailar jag över mitt mobilnummer.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.