Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 2164 visningar

Skor till barn?

patrik t
1974 • Enskede
#1
15 augusti 2011 - 19:55
Gilla
Nån som har tips på hur man ska tänka kring skoköp till barn? Slitaget är ju rätt kraftigt och när man har tre st går skorna som smör, så jag tänkte beställa från startfitness eller annan prisvärd sajt. Men mitt intryck av utbudet där är att det mest finns rejält uppbyggda skor, typ nike pegasus, adidas supernova glide. Som barn har de ett så naturligt fint löpsteg och jag vill inte sabba det med tjockskor. Samtidigt vill jag inte vara fundamentalist och bara köpa fivefingers åt dem... Nån som har något klyftigt sätt att resonera på kring detta?
1966 • Karlstad
#2
16 augusti 2011 kl 08:31 Redigerad 16 augusti 2011 kl 08:34
Gilla
Jag tänker ungefär likadant.
Titta efter skor som ser vettiga ut och haka inte upp dig på att det måste vara "löparskor". Tunna (alltså inte en tjock stel sula) med relativt slät sula utan uppbyggnad.

Just nu har jag en diskussion med Stadium vars ena butik gav mig rådet att "då kan jag köpa vilken skit som helst" och att "det går mer o mer mot dämpade skor". Ren okunnighet i mina öron.
Jag försöker få klarhet i om det är där Stadium står i frågan om skor och kunders önskemål, men än så länge blir det standardfraser om butikens egna val som rapas tillbaka från ett fegt supporthåll. Att enstaka säljare kan släppa grodor bryr jag mig inte så mkt om, de finns i alla butiker, men det borde finnas nån policy i en så stor kedja. Annars är det väl butikens val om de säljer sexleksaker och vvs-artiklar också? Vet inte om jag köper det.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.