Löpning Tävlingar & Motionslopp 3 inlägg 1346 visningar

Ängelholm havsbadsloppet..

Kim Dahl
1976 • växjö
#1
29 december 2010 - 19:00
Gilla
Är det någon som sprungit detta....? Ska springa skövde 6h som mitt första ultraprojekt. Efter det tänkte jag ta ett A till B lopp och eftersom jag har sommarhus i skåne tänkte jag att Ängelholmsloppet skulle passa bra... Kollade på deras sida och där står det att man får ta sig till mål vilken väg man vill.. Är inte sträckan markerad? Är det svårt att hitta? Om någon sprungit detta vore det kul att få lite tips=)
1975 • Malmö
#2
29 december 2010 kl 19:33
Gilla
om jag fattat saken rätt så är det just det som är grejen - ta dig vilken väg som helst till punkt b, så är du i mål!
Jag tycker det verkar jättekul, men jag är minst sagt urkass på orientering och inte alls hemma i de där trakterna så jag vågar inte.
2009 • Klippan
#3
30 december 2010 kl 00:38
Gilla
Kim: Havsbadsloppet i år var min premiärUltra och jag rekommenderar Er varmt att delta! Alla var trevliga, hjälpsamma med en trevlig gemenskap, före under och efter loppet (huvuddelen hade valt ut samma sträckning). Förberedelserna skiftade från att provspringa sträckan innan, lägga ut "dropbags" m dryck, näring mm till att veta så lite som möjligt/ förberedda sig så lite som möjligt. Det fanns plats för alla, från tävlingsinriktade till "att delta är att vinna".
Maria: Du kanske kunde höra av dig till ngn av dom som anmält sig på hemsidan/ av joggmedlemmarna som lagt till loppet som planerad tävling & fråga om du kan slå följe.
Andre'
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.