Löpning Skador & Rehab 2 inlägg 1078 visningar

Ovanliga sätt att få skada

Walker67
1947 • Växjö
#1
11 juni 2010 - 23:32 (Redigerad 11 juni 2010 - 23:35)
Gilla
Idag när vi varit och handlat sa jag till min fru att nu känner jag mig ovanligt bra i mitt vänsterben, längesen det kändes så bra.
Jag hade satt ut två blomkrukor med sqashplantor på balkongen för att de härdas lite före utplantering. Då jag skulle ta in dem, hände det som inte fick hända. Det hade regnat och jag var i strumplästen och böjde mig långt över det blöta för att ta in krukorna. Då knäppte det till i knäet och det blev rejält ont och stelt. Tänka sig en så liten grej som att belasta knäleden olämpligt kan ställa till det.Hoppas det snart går över så att jag kan återuppta träningen.

Skador av lite omildare behandling har jag haft tidigare, som en gång när jag rundade ett hörn för snävt och slog foten i en slipers eller snubblade på en rot i skogen, ramlade och knäckte ett revben eller gick in en glasruta till ett oinrett kontorsrum eller slog bort delar av en tand i ett läktarräcke bl a
1981 • Katrineholm
#2
13 juni 2010 kl 09:47
Gilla
Tja, jag ramlade hemma på vår plana gräsmatta (helt nykter) och bröt fotleden på tre ställen, borta från löpning ett halvår.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.