Löpning Skador & Rehab 1 inlägg 565 visningar

sk "fotbollsknölar"

kia
1989 • uddevalla
#1
25 april 2010 - 01:41
Gilla
Tvekade lite på om jag skulle sätta diskussionen under skador eller skor kategorin men de spelar nog inte jätte roll vilket hoppas jag.

Jag har hela min uppväxt spelat fotboll och ärligt talat så vet jag inte om sk "fotbollknölar" endast finns hos dem som spelar just fotboll eller om det faktiskt förekommer hos människor utanför sporten.

På yttersidan av fötterna, vid fotlederna har vi ju en stor knöl på varje fot, typ ovanför hälen. Men jag en mkt mindre knöl, den sk "fotbollsknölen", ca två ärtors storlek, dryga 1 cm nedanför den stora knölen. Hänger ni med?

Mitt problem är att jag när jag är ute i mina skor får väldigt ont i dessa små knölar och det har inte spelat ngn roll hittills vilka skor jag försökt mig på för det gör ändå skit ont ända tills området domnat av helt, efter det så har jag inga problem alls att springa/gå.

Funderar numera på att så fort det blivit en aning varmare att kö helt utan skor (uppvuxen på landet så barfota e ja ju van med) och kanske när ekonomin tillåter köpa ett par five finger skor.

Undrar mest om det är ngn som känner igen sig i knöl problemet? Finns det något vettigt att försöka sig på? för ja vill ju kunna ha vanliga joggingskor också,
Och ja jag har testat att snöra skorna lösare, ´kan inte ha dem så mkt lösare för då skulle andra problem sätta in.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.