Foruminlägg av Freddy Nordgren

#1
25 augusti 2008 kl 09:38
Gilla
Jag har återupptaget min löpning. Hållt på i drygt två månader och lyckades göra milen under 49 min häromdan. Nu när hösten nästan börjat så spelar jag också korp-innebandy tre timmar i veckan. Alltså INTE femamanna med målis. Vi kör intesivt med mycket start o stopp och rätt korta pauser i mellan matcherna. Ibland har vi avbytare så man står på sidan 2-4 min. Hallarna är 15x8 meter. Frågan är om detta ger något för min löpning?
Kruger
#2
26 augusti 2008 kl 21:25
Gilla
Är det någon datakunning som kanske kan hjälpa mig med denna sak? Efter ett pass så förs allt över från klockan till datorn via Usb stiftet, så långt allt ok men när det skall skickas vidare för att uppdateras på "min sida" hos Garmin så blir det hela tiden "misslyckad överföring"
Det har funkat tidigare, senast i lördags (23e). Är det något slags skydd som helt plötsligt inte tillåter datorn att föra över filerna till "nätet"? Hos Garmin verkar dem inte riktigt förstå vad man pratar om. Tacksam för svar.
#3
27 augusti 2008 kl 09:33
Gilla
Hej Johan H. Ursäkta en helt okunning människa. Var ligger denna upload mapp och vad heter den? Ligger den under Garmin eller som någon slags tempfil? Det finns en funktion på Garmin sidan där man kan "hämta" filer som ligger och väntar på datorn men man måste veta exakt var och vilken mapp. Hur jag än letade igenom Garmin mappen hittade jag inte något som funkade. Det var filer som hade en speciell ändelse. .tcx. Sökte på min burk efter dem filerna men hitta inga. Fattar nada!
#4
27 augusti 2008 kl 09:43
Gilla
Här är länken till upload hos Garmin............bara man vet vilken mapp/fil i datorn man skall markera.

http://connect.garmin.com/transfer/upload
#5
27 augusti 2008 kl 19:35
Gilla
Tack Johan H.
Nu har jag manuellt laddat upp mina pass.
Efter det skall jag ta o felsöka varför det inte går automastiskt med hjälp av dem andra råden jag fick av er.
#6
16 december 2008 kl 12:48
Gilla
En del av er kanske håller på med era tidigare nyårslöften, lovat att ni skulle börja träna och sedan blivit "biten" Mitt löfte är att försöka få ihop minst 80 km varje månad och var mer regelbunden. Svårt ibland bara med barn, jobb och innebandy.
#7
15 juli 2009 kl 12:52
Gilla
Jag har en fråga ang 405an. Måste erkänna att jag är rätt kass på bruksanvisningar. Kan man byta ut "tempo-tiden" mot pulsen. Jag har tid, sträcka o tempo. Tempot stämmer väldigt sällan o jag känner att den inte tillför mig något. Sedan har jag förstått att det går att ställa in klockan på något slags läge där den växlar automatsikt mellan puls tid mm. Tacksam för svar!
#8
21 september 2009 kl 20:42
Gilla
Hej. Det finns säkert svar i någon av trådarna men orkar inte leta. Men mitt problem är att min 405 får " tuppjuck" ute i skogen. Första gången sprang jag med en kompis som har 305 an och han kunde bekräfta att km tiderna inte försämrats med 1 minut under passet. Dessutom så vet jag hur lång sträckan är och den missade på nästan 400m. Likadant idag sprang jag ett el-ljuspår som officielt är 6,50 men jag fick den bara till 6,09 på klockan. Ser i "Playerläget" att den inte följt spåret jag sprang. Dessutom visade den att jag varit 400 meter under havsytan. Har mellan dessa två tillfällen testat klockan på tidigare uppmätta sträckor och då har den stämt. Någon som råkat ut för något liknande och tom har en lösning?
#9
22 mars 2010 kl 14:32
Gilla
Någon som andvänt foot-pod i någon inomhusaktivitet typ innebandy, fotboll eller något annat. Känsla hur rättvisande det kan bli.
#10
22 mars 2010 kl 17:13
Gilla
Har alltid klockan på när jag spelar....under svettband.Har lite koll på pulsvärden. Våra träningar är rätt strukturerade regelmässigt så jag är inte direkt rädd för tex höga klubbor. Däremot väldigt intresserad hur många km man får ihop under våra timmars pass