Foruminlägg av Anne Brolén

#1
9 juni 2010 kl 10:46
Gilla
Jag sprang också min första mara i lördags, och är nu lite imponerad över min kropps förmåga att återhämta sig :-) Muskelvärken är borta, värsta smärtan är faktiskt i fötterna där jag lyckades få ett par rejäla blodblåsor.

Idag tänkte jag ta ett cykelpass, och stretcha igenom benen efteråt, sedan blir det simning imorgon. Funderade på ett löppass, men efter att ha fått tokrusa några hundra meter för att hinna med en buss igår kväll så får det nog vänta lite till. Knäna och fötterna gillade inte riktigt den ökade belastningen. Jogg på fredag eller lördag, kanske.
#2
11 oktober 2012 kl 20:18
Gilla
1,198:- för en Garmin 210 på Sportamore nu, det är bara att slå till för billigare än så blir det knappast någonsin.
#3
28 augusti 2013 kl 09:55
Gilla
Jag blev fantastiskt sugen när jag såg trailern! Tyvärr finns det inte en chans att jag ska kunna springa nio mil nästa år... Men halva kanske? Det tål att tänka på.
#4
15 september 2013 kl 12:34
Gilla
Jag har samma problem, får skav av alla band, oavsett variant och har en samling ärr to prove it :-/ Till att börja med tejpade jag med mjuk tejp - funkade bra tills jag blev överkänslig mot klistret. Nu kör jag med ett supertunt underställslinne närmst kroppen, sedan sport-BH och pulsband utanpå linnet. Med en del band blir det svårt att få kontakt då, men med en klick Blågel (finns på Apoteket) på bandet och en direkt på huden så brukar det funka finfint.