Foruminlägg av Veronica

< < < 1 2 > > >
#1
5 januari 2013 kl 21:26
Gilla
Finns det någon som har lust att springa tillsammans någon gång? Jag är relativt grön. Har precis tuggat mig ner mot 6:30 tempo & aldrig sprungit längre än en mil. Det finns ju både Pålsjö och Bruces Skog man kan slå följe i. Är ni sugna på sällskap men supersnabba så är jag gärna på, det kan driva mig framåt men ni får ju vara beredda på att inte kuta runt i ett 5:00 tempo. ;)

Hoppas vi hörs!
#2
6 januari 2013 kl 17:29
Gilla
Staffan; Hade ingen aning om att Friskis körde i Pålsjö. Tack för tipset! Ska kanske testa dom på onsdag då? Lite fånigt så vill man ju inte sinka folk eller flåsa som värsta flodhästen.. :S
Mark; Härligt! Bara att bita tag och köra på nu ju! :D
#3
6 januari 2013 kl 20:35
Gilla
Mark; Jag mötte några här i min lilla håla med innan ikväll. Kul! Och visst inspirerar det!

Staffan; hahaha Okej, då flåsar jag! Jag ska absolut ha det i åtanke på onsdag. Hur långt (och hur länge) brukar man springa eller det lägger man upp lite själv, går ju att "klippa av" rundorna rätt bra där uppe menar jag.
#4
6 januari 2013 kl 21:32
Gilla
6-7 km känns alldeles förträffligt lagom första gången i sällskap! :D
#5
8 januari 2013 kl 21:40
Gilla
Med risk för att göra bort mig och dra ner allas tempo ;) så ja.. det är planen! :D Man ska utmana sig själv! Och det är ju kul om man kan träffa andra som tycker det är kul med löpning.

Nu har jag ingen stenkoll på Pålsjö skog men jag antar att ni menar den parkeringen på samma sida som elljusslingan ligger på?
#6
8 januari 2013 kl 22:07
Gilla
Du kanske skulle hänga på nån gång? Det är verkligen lite peppande och springa med sällskap ibland. :)

Jag ska nog hitta dom. Ett gäng löpare bör väl inte försvinna på parkeringen helt.. :D
#7
9 januari 2013 kl 11:06
Gilla
Ja det är ikväll! Sugen på att hänga med? :)
#8
9 januari 2013 kl 17:05
Gilla
Ja det regnar rätt friskt. Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra. Inte för att det regnar. Springa ska jag ändå men ska ändå sätta mig i bilen och köra en bit. När jag egentligen bara kan öppna dörren och springa en sväng här i byn.

Jag jobbar på söndag men om du kan på förmiddagen så kan jag hänga på!
#9
9 januari 2013 kl 17:38
Gilla
@Staffan; Så sant! ;D

Jag har varit så inställd på Pålsjö så att "bara" springa i byn kändes lite fel så det blir till att hoppa in i kärran och bege sig till stan!
#10
9 januari 2013 kl 17:47
Gilla
Halv tio blir bra. Men som sagt. Jag är inte supersnabb. Har bara sprungit sen i höstas. Det är inte förrän nu som jag verkligen känner att jag är på G. Orkar milen men knappast på rekordtid. Mest så du vet vem du ger dig i lag med. ;)
#11
9 januari 2013 kl 22:13
Gilla
Lätt hänt när mörkret trillar på. Just nu är jag hyfsat taggad så lite trist väder stoppar inte i första taget.

Då ses vi på söndag! Ska bli skoj!
#12
13 januari 2013 kl 22:15
Gilla
Härlig läsning!! Jag är ju inte ens i närheten av sånt tempo än men jag är lika grymt nöjd varje gång jag springer milen överhuvudtaget. (Kan tillägga att jag inte är i närheten av din tid. Alls... :D) Men ändå? Bara att jag klarar springa konstant i en mil är en asgrym känsla! Så din känsla att fixa det på fyra minuter mindre än vad du siktade på måste vara lite superhjälte-känsla! ;)

Så jag stämmer in i heja-ropen! Grattis!
#13
15 januari 2013 kl 20:48
Gilla
Ahh.. så rolig tråd att läsa! Jag ligger på samma nivå som dig Jossan. Med samma mål. Har funderat själv på hur jag ska nå milen på 60. Kikat lite på programmen och undrat lite runt intervallernas upplägg...

Så jag läser och lägger på minnet! :P

#14
16 januari 2013 kl 21:25
Gilla
Pga av jobb va jag tvungen att ställa in med Jenny så jag fick ta en tripp i Påarp själv. Funka det med. :) Vi tar en gemensam tripp en annan dag!
#15
17 januari 2013 kl 10:20
Gilla
Håkan; Har schemat för milen på 60 i åtanke. Ska dra igång det snart tänkte jag. Men medans de e så här mkt vinter myslöper jag runy byn eller i Bruces/Pålsjö-skog. Tar de m lite ro. Vill inte dra på mig skador efter att ha legat på sofflocket i 20 år. :)

Ses? Nja.. jag ser nog mest din ryggtavla. ;) Ha de fint!
#16
22 januari 2013 kl 18:06
Gilla
Jag provar periodisk fasta för första gången sen snart ett par veckor tillbaka. Äter mellan 12-20. Nog har jag märkt att jag är jämnare i humöret. Och mer "jämn-hungrig". Visst är jag hungrig vid 12 men inte så jag skulle kunna kasta i mig en pizza-hungrig.

Vad jag märkte igår när jag sprang strax under milen (ligger långt ifrån mara-nivå, om jag ens kommer dit någonsin..) igår gjorde jag det på fastande mage. Jag var trött. Men jag nog inte påstå att jag var mkt tröttare än vad jag varit om jag ätit frukost. Åt sen normalt tolv så att säga. Tänkte springa imorgon bitti igen och laddar lite extra med kolisar i form av fullkornspasta ikväll. Sen går det på en kopp kaffe imorgon. Förhoppningsvis. Jag tror faktiskt det är en mental vana med. Kroppen kan. Man ska bara ställa om hjärnan till fastandet oxå. :)
#17
28 januari 2013 kl 21:27
Gilla
Allt går lite bättre till Metal/hårdrock. ;)

På min lista är det blandat. Allt från Mustasch och Nightwish via Gormathon pch Scar Symmetry till Times of Grace och Sparzanza. Jag lägger till och drar ifrån på listan rätt frekvent och tröttnar aldrig på låtarna.

En del låtar är givna och byts aldrig ut. Som tex Amon Amarth "Twilight of the Thundergod". Den ger krut i benen!
#18
29 januari 2013 kl 18:01
Gilla
Jag är avis på er. Jag sitter hemma med ett lätt ryggskott och två febriga ungar. men som kompensation anmälde jag mig till Midnattsloppet i Malmö. Piggade upp! ;)

Spring för mig med är ni snälla!
#19
30 januari 2013 kl 00:01
Gilla
Hahaha Tackar! ni e några pärlor! Fortsätter ni så hör mår jag snart som en 20-åring i ryggen! ;)

Träna lugnt!
#20
4 februari 2013 kl 08:10
Gilla
@Mark! Var gott! Jag spenderade större delen av förra veckan med barnen i soffan. Den där influensan är inte att leka med. Men än så länge har jag klarat mig & nu har exet tagit över så idag ska jag ge mig ut på en morgonrunda i byn. Får se hur långt det blir. Ska bara springa för springandets skull. :)

Ha en go måndag!
< < < 1 2 > > >