Foruminlägg av Ove Halvarsson

#1
8 maj 2010 kl 17:32
Gilla
Såg lite "vanlig" natur i form av rådjur och harar idag när jag sprang i Rocklunda spåret men längst ut på slingan även ngt som jag inte kan få till annat än ett lodjur.
Var tvungen att stanna och titta lite extra, riktigt skoj att se så pass skygga djur nära bebyggelse.
#2
17 juni 2010 kl 07:13
Gilla
@ Tommy
Finns en stor skillnad, benen ramlar inte av om man slutar springa ;)
#3
2 augusti 2010 kl 10:06
Gilla
Hej
Jag köpte min första pulsklocka på jula för något år sedan den kostade 199:- fungerar perfekt och har ett skönt pulsband. Det är faktiskt så att min garmin 305 sitter mera obekvämt.
Har även använt den i andra sammanhang än löpning där den fått lite smällar odyl inga konstigheter utan mäter bra.
#4
10 september 2010 kl 06:35
Gilla
Än så länge springs det bara i shorts och funktions t-tjöja, men springer inte tidiga mornar eller alltför sent på kvällen. Som det sagts tidigare i denna tråd så känns det klumpigt och under 10 grader låter väl ok för att ge vika för hösten.
#5
13 september 2010 kl 07:34
Gilla
Kan som förstagångs löpare hålla med tidigare inlägg att det var välorganiserat och trevligt.
Enda smolken i bägaren (beror kanske på mig själv) det var riktigt trångt, alla hade varnat mig för ett alldeles högt tempo i början då allas adrenalin ska ut. Men så trångt så trångt blev tvungen att gå två gånger första km.
Säkeligen var man "för snäll" vid passeringar odyl men känner det ska ju vara trevligt, inte så att man måste buffla sig fram och skapa oreda men det kommer väl med rutin vid tävlingar.
Detta är ett lopp som jag kommer att köra flera gånger och stor eloge till alla glada och påhejande människor längs vår huvudstads gator.
Sez nästa år :D
#6
13 september 2010 kl 08:55
Gilla
Kan bara sälla mig till er övriga, Garmin 305 visar för lång sträcka (21,62 km i mitt fall )och då har den vimsat som er övriga bland dricka borden och genom hus och annat lull lull.
Det är ju bara att köpa att gps´n mäter fel i stan ta med det i beräkningen när man kollar genomsnittsfart så blir det nog bra.
Själv lurade jag mig själv i lördags där jag gick på snittfart totalt i gps. Tänkte inte på att den visade längre sträcka än det jag faktiskt sprang vilket ledde till att man tog det för lugnt.
Bör tillägga att jag sprang mitt första lopp och var lite osäker på orken men vet ungefär vilket tempo jag kan hålla utan att krokna helt.
Hur som helst en mycket trevlig lördag oavsett om banan var för lång eller för kort.
Vi sez 17 september 2011.
#7
13 september 2010 kl 10:17
Gilla
@Linus

Jag startade i H hade tom rullstolar före mig i startleden helt ok men det blir ju lite trångt. Håller med att det klumpade ihop sig mera på slutet speciellt från 19 km och in då blev det en del "tå tassande" med slalom.
Men det finns ju ett bra recept på att slippa trängsel det är ju att vara hemma känns dock inte som ett alternativ då tävlingen är så trevlig.
#8
21 september 2010 kl 10:57
Gilla
Helt underbar historia om detta lopp som startas av en enda "galen" löpare med en agenda. Fram för flera sådana här udda utmaningar utanför de officiella tävlingarnas ramar.
Stor eloge och tack för att du fixade en skrattfest till mig idag.
#9
3 december 2010 kl 09:11
Gilla
Mårten helt underbart ;) du har skrivandets och ironins konst i din hand. Väldigt synd att alla inte inser det.

Jippie jag vågar skriva i forumet hoppas ingen kritiserar mig för detta så jag oxå måste radera mitt konto.