Foruminlägg av Ulrica Korshöj

#1
22 mars 2010 kl 07:01
Gilla
Slog mitt pers på seedningsloppet 53.30. Det blir 5.04 per km jämfört med mitt tidigare rekord på 5,11. Men fortfarande har jag inte nått mitt mål att komma under 50 min på en mil - men det närmar sig. Kanske på Lerumsloppet i april??
#2
30 juni 2011 kl 21:19
Gilla
Hej!
Vi är två tjejer som åker ifrån Kungälv på lördag. Vi har planerat att köra upp och ner samma dag. Intresserad?
#3
1 juli 2011 kl 06:10
Gilla
Vi simmar kl. 1415 och planerar att åka hemmifrån 6. Jag ska hinna hämta en våtdräkt jag hyrt innan. När simmar du? Min klassikerkompis jobbar till kl. 18 på fredagen och var tvungen att vara hemma till söndag så det blir lite stressigare den här gången, vi har också sovit över vid de andra tillfällena.
#4
1 juli 2011 kl 16:05
Gilla
Det går utmärkt! Jag skickar mitt telefonnr och min mailadress till din meddelandesida så kan vi höras av.
#5
4 december 2011 kl 09:13
Gilla
Underbart peppande att läsa! Anmälde mig till Stockholm maraton direkt efter Gbg varvet då jag tänkte nu eller aldrig. Har velat springa ett maraton länge men har inte riktigt haft tron att jag klarar träningen inför det tids- och orkesmässigt. Även nu sedan jag anmält mig vacklar jag fram och tillbaka, då jag åkt på några rejäla infektioner som rubbar min träning.
Hänger på i den här gruppen då det är just peppningen som gör att du tror på dig själv som behövs och för att orka med att få till träningen. Har också två barn så i dagsläget är det ofta tidiga mornar som gäller för att inte familjen ska drabbas för mycket.
#6
9 april 2012 kl 17:08
Gilla
Samma här! Blir också illamående och yr efter längre pass, 22km och över det. Ska springa mitt första marathon i år. Jag har vätske ryggsäck och drack nog en liter på 28 km passet igår. Illamåendet kommer som Anders skriver efter ett tag och då vill man helst bara ligga då illamåendet lättar.
#7
10 april 2012 kl 20:11
Gilla
Problemet för mig är att jag har svårt för att få i mig så mycket mat efter passet, jag brukar få småäta resten av dagen för att få i mig energi. För mig funkar det mycket bättre med ryggsäcken och får i mig den litern jag hällt i. Jag brukar ha med mig dextrosol, russin och nån chokladbit på långrundan men jag funderar på om det kan vara saltbrist som du skriver Mikael som får mig att må illa och ska prova det på nästa långrunda.
#8
31 maj 2012 kl 18:35
Gilla
Ska springa min första maraton på lördag. Känner mig oerhört nervös då jag haft så mycket infektioner det senaste, förkyld nu i veckan. Får hoppas på att pannbenet är tillräckligt starkt. Är en kontrollmänniska och det känns jobbigt att jag inte sprungit längre pass än 28 då alla pratar om väggen vid 30-32 km. Vad händer då?
Ska också ta mig ensam upp till "stora staden" och det är pirrigt i sig. Hoppas på att lugnet infinner sig när startskottet går, det brukar ofta göra det. Jag har ju faktiskt bara som mål att klara det.