Foruminlägg av Annemie

< < < 1 2 > > >
#1
24 april 2010 kl 10:28
Gilla
Oj, så har jag aldrig tänkt.. men du har ju helt rätt! Jag springer ungefär 5km men tänket alltid att det inte är så långt och jag längtar tills den dagen jag klara springa en mil (vilket är mitt mål). Men du har ju rätt, jag borde vara stolt att jag klara 5km :) Hädanefter ska jag minsann tänka på att jag är BRA som klara en halv mil för som du säger, det är en prestation :)

Alla ni andra, ni fan så duktiga ni med! Kämpa på :)
#2
2 maj 2010 kl 15:47
Gilla

Boris Blom
Hade någon sprungit förbi mig och sagt till mig "bra jobbat" med ett leende på läpparna hade jag blivit glad och ännu mer taggad till att springa längre.
En gång blev jag omsprungen av en man på 60-70 år, kändes lite snopet att bli omsprungen av honom, haha. Men sen skrattade jag mest åt det, va ju roligt för honom att han hade så bra kondis :) Inte för att det hörde hit, men kom bara att tänka på det :)

Jag hade iaf blivit glad om någon sagt det tilll mig.
#3
3 maj 2010 kl 20:48
Gilla
Ja som rubriken säger, ännu en tråd om pulsklockor..
Funderar på att införskaffa mig en, en bra, hyffsat billig och enkel att använda. Har kikat lite på BEURER PM25 , tycker den verkar bra och inte så dyr heller. Såg också att Beurer hade en hel del olika modeller. Men läste sen om att de ska vara kodade för att inte bli störd av ex andra pulsklockor. Tror jag inte denna är.. Hur nära måste man vara en annan pulsklocka i så fall?
Eller ni kanske kan tipsa om en bra? :)
Kan ju säga att jag är ute och springer ca 3 gånger i veckan med mål att klara en mil (snart där). Hade varit intressant att veta vilken puls jag har ock kanske träna utefter den. Vill ju även kunna ta tiden mer exakt än vad jag gör nu.
#4
4 maj 2010 kl 06:23
Gilla
Två väldig olika svar :) Har tänkt lite som ni båda säger. att det möjligtvis skulle bli roligare med en pulsklocka för att man ha lite bättre koll på sig sjäv under träningen. Men å andra sidan kanske det bara blir jobbigt, att man känner ett tvång att prestera på en viss nivå. Men då kan man ju bara låta bli att ta den på sig :)

Ska kolla upp det märket och boken Helena :)
Tack för svaren.
#5
4 maj 2010 kl 19:03
Gilla
Badgear - är väl lite så jag också ha tänkt. onödigt att lägga en massa pengar på något som kanske inte alls är min grej. Tror nog att jag köper mig en för några hundralappar å se vad jag tycker om det :)
#6
7 maj 2010 kl 22:30
Gilla
Min syster beställde den jackan i samband med en prenumeration på IForm men hon får den inte föresn vecka 30 men den skulle kommit nu.. den hade visst gått åt så myckett.. Hon va besviken kan jag säga.
#7
8 maj 2010 kl 20:40
Gilla
Ja min syster beställde också st S, om dey är den minsta..
Johanna - min syster säger likadant :D ingen bra tidning enligt henne heller så hon har ringt och sagt upp sin preumantion.
Jag håller med dig henrik, absolut ingen bra genomtänkt kampanj.
#8
12 maj 2010 kl 21:41
Gilla
Intressant tråd då jag också vill träna upp mig för att orka springa en mil. Just nu springer jag mellan 3-5.5 km per pass men slog rekord (vad gäller km) förra veckan och orkade då springa nästan 8km :) Denna vecka har det dock gått lite trögt.. men kan ej gå tipptopp varenda gång!
Funderade på det där med intervalller som några sa att man inte skulle börja med. Jag har dock gjort fartlekar under några pass. Men det är väl inte riktigt samma sak som intervaller, eller har jag fel? För jag har bara ökad lite i tempo och sen saktat ner igen, alltså inte under någon speciell sträcka utan mer på känn. Men jag kanske inte borde gör det utan bara köra i samma tempo och sen succesivt öka upp till en mil?

Måste säga också att det är roligt och inspirerande att gå in på jogg.se och läsa om alla tips och ideér :)
#9
20 maj 2010 kl 20:46
Gilla
Tant Strul - sådär tänker jag också! har alltid sett mig (och ser mig nog än) som lite mullig med dålig kondis. Men så fel jag har! haha. Numera är jag ute å springer 3 gånger i veckan varvat med promenader och styrkeövningar och jag har med hjälp av andra insett att jag faktiskt tränar och det ganska mycket! Hade jag aldrig trott om mig själv :D
Idag var jag ute på ett löparpass, 7.8 km. Rekord för mig och snart är jag uppe på milen! Tjoho va jag och alla ni andra är bra :)
#10
21 maj 2010 kl 21:28
Gilla
Jag är inte heller den snabbaste av alla löpare, men hellre sakta å att jag känner att det går bra än att ta ut sig och bli trött.
#11
22 maj 2010 kl 19:07
Gilla
Maja - Inte alls dåligt. Superbra gjort av dig. Hejja!
Den enda man ska jämföra sig med är ju sig själv, ganska logiskt men lätt att glömma.
#12
25 maj 2010 kl 21:00
Gilla
Hjälp mig. Jag är på jakt efter en pulsklocka, min första. Har kikat runt på nätet men kan inte alls bestämma mig och jag vet inte heller riktigt vad jag vill ha för funktioner. Tror dock att de som är standard passar bra att börja med men så läser man om gps och annat och då drar priset iväg.
Den ska helst Inte vara allt för dyr men med det som behövs. Jag vill iaf kunna ta tid, se min puls, kaloriförbrukning och vilken kilometertid man håller.
Kollade på Polar F6, någon som har erfarnehet av den?
Snälla, ha ni något tips på en som är bra så säg gärna till.
#13
25 maj 2010 kl 21:08
Gilla
Ja jag har kikat lite på den också, men som du säger ser den stor ut.
#14
25 maj 2010 kl 21:11
Gilla
Kollade lite på Breuer innan men eftersom det inte verkar vara ett så kännt märke känns det lite tryggare att kanske köpa en polar eller Garmin. Men å andra sidan kan det ju vara bra att kanske testa sig lite fram också.
#15
25 maj 2010 kl 21:52
Gilla
Fanns ju ändå en del olika modeller i Beurer.. men det står inget om att deras bälten är kodade. Hur viktigt är det om man springer ensam och inte ihop med andra löpare?
#16
27 maj 2010 kl 07:52
Gilla
Ja önskar också ner några kilon, inte så många men de där sista som är så svåra att bli av med. Har hållt på med löpning i två-tre månader men min vikt är oförändrad.. Lite ledsen över det. Kanske gör jag något fel? Men är ute tre gånger i veckan på löppass och de andra dagarna försöker jag ta en promenad eller göra lite arm-ben-mag övningar. Kansk äter jag för mycket, eller för lite om det ens är möjligt.
Tycker annars att jag följer Dj Trickys råd ganska bra. Okej, lite godis har väl ätit på helgerna. Får väl ta mig i kragen och sluta helt med det och se om det hjälper.
#17
5 juli 2010 kl 16:50
Gilla
Jag ska springa Silpingeloppet i oktober, tror det är i slutet av oktober. Finns två olika distanser, en kort på ca 3.5 km och en på milen och sen en på ca 2 km för barn.
Silpingeloppet går i en liten by vid namn Silpinge, ligger utanför Ronneby som ligger i Blekinge :)
#18
1 augusti 2010 kl 18:17
Gilla
Jag köpte min första pulsklocka för några månader sedan, blev tillslut en Beurer pm52. Inget kännt märke som jag fattat det som men jag är änså länge nöjd med den.
Visar puls och kaloriförbrukning. finns också olika varvtider man kan ställa in. efter träningen kan du se vilken maxpuls du haft och medelpuls. Samt några funktion till som jag inte har kikat närmare på än :D
Min kostade 800kr men de hade en massa olika från 200kr ungefär. Min har däremot inget kodat bälte men eftersom jag springer själv fungerar det bra.

Kan däremot hålla med Hampus lite. gps va inget jag heller ville ha men nu har börjat sakna det lite då jag springer en del i skog och det då är svårt att mäta på nätet. Men jag är ändå nöjd med min :)
#19
3 augusti 2010 kl 10:49
Gilla
Jag är med sugen på en.. köpte min första för någon månad sedan men det blev ingen 305:a då jag tyckte den va lite för dyr för en pulsklock när jag inte hade hållt på så länge med löpning.
Men nu är det ju ett bra pris på den :) kanske ska köpa en iaf å sälja min andra.
#20
3 augusti 2010 kl 19:27
Gilla
en fråga till er som har den, känns den inte stor och klumpig på armen? tycker den ser ut till att vara ganska stor men man kanske vänjer sig.
< < < 1 2 > > >