Foruminlägg av tobias johansson

#1
19 april 2010 kl 07:42
Gilla
Hade en strulig vår för 2 år sedan å då började jag köra yoga en gång i veckan vilket strechade ut "allt" i benen å efter de så har jag inte kännt av dom...
#2
17 oktober 2012 kl 10:53
Gilla
Springer i ett par icebug acceleritas som jag är mycket nöjd med. I öppen terräng och lera är dom grymma å ger fint fäste. Lätta, suger knappt åt sej något vatten. Det enda som var lite mickel var att man måste springa på framfoten, något jag tidigare inte gjorde.
#3
7 oktober 2013 kl 13:32
Gilla
Har sprungit 2011, 2012 och nu 2013.. Ett kul lopp! Tyckte att årets lopp var riktigt bra. Det fanns en hel hög med rätt tuffa utmaningar och ändå utrymme att löpa om. HATAR när det blir att stå och köa i skogen, betalar inte/tränar inte för att stå och häcka i skogen.. :) Loppen:2011 var riktigt bra bana och flöt på rätt bra och 2012 var illa, för mycket vatten så han knappt bli varm innan man blev nedkyld igen. Sedan har banläggare ibland lagt in ett dike man ska springa i, det är skit! Blir långa köer, folk blir frustrerade och springer på sidan av vilket gör dem i diket arga.
Sprang även i Karlstad i år, lite dåligt med backlöp men mer blött(utan att bli för mycket) och roliga hinder. Lite mer hinderbana än i stockholm. Band i skogen och simulerad beskjutning var plus!
#4
7 oktober 2013 kl 13:43
Gilla
Träna gärna backe, jogg i brant backe samt en del intervaller i backe.. Annars som vanligt, dock kan det vara läge för en del pass i "dåliga spår" så fotleder vänjer sej lite..
Kläder: Ej vitt, ej något som suger upp för bra, handskar är ej att rekomendera, långa byxor/tajts, långärmad tröja, ev mössa(slipper lera i hår och öron) och vettiga trailskor. Vad det gäller skor kör jag på Icebug Acceleritas som har funkat fint i 4 tjurrus och diverse andra traillopp men salomon, inov8 m.fl. gör riktigt bra skor dem med!