Foruminlägg av Fredrik Gillinger

#1
15 februari 2010 kl 15:35
Gilla
Kan varmt rekommendera Tabata Intervaller som komplement till löpningen. Har kört 5 km i snabbt tempo med avslutning en tabata rusch och har förbättrat min tid på kilometern avsevärt.

Tabata är enklelt förklarat 20 sekunders spurt, 10 sekunder vila x 8= 4 min träning då man under spurt tar i allt man kan för att sedan totalvila 10 sekunder. Fruktansvärt jobbigt men oh så effektivt.
#2
15 september 2011 kl 16:34
Gilla
Löpband för att köra kondis och kortpass. Utomhus med rejäla kläder för långsamma sköna vinterpass, alltid dubbar på för att undvika vrickningar mm

Fungerar bra att variera under vintern .
#3
29 mars 2016 kl 15:49
Gilla
Jag kan varmt rekommendera Thaiboxning som alternativ till Löpning. Det finns grupp pass om du bara är intresserad av kondition där du får sparka och slå av dig :) Sen kan du välja att köra privatpass där du får mer teknisk hjälp ( kostar ca 600 bath för en timme) Löpningen går bra trots värmen men tänk på att springa långsammare än normalt då du inte är van att springa i värme. Gärna keps på . 5 km brukar räcka gott och väl i början. Jag vet inte hur det är i Hua hin men jag var i Phuket och där är det rätt vindstilla på morgonen vilket gjorde löpningen ännu jobbigare än att köra på eftermiddagen. Glöm inte at dricka mycket och fyl på med "De champ" som finns at köpa på alla apotek. Perfekt sportdryck.