Foruminlägg av Anette Hansson

#1
23 juli 2009 kl 12:25
Gilla
Hade problem med benhinnorna i våras. Fixade inlägg i skorna, vilade, stretchade mycket noga. Jag hade anmält mig till Göteborgsvarvet, och började tveka på om jag skulle kunna genomföra det, men bestämde mig att jag skulle försöka, om inte annat fick jag väl gå. Väl på plats i Göteborg blev jag rekomenderad att köpa ett paket med olika enerigkakor, dricka och mineraltabletter (Enervit). Tabletterna skulle tas en timme innan start och motverkade kramp mm. Jag genomförde loppet utan att känna något i benen, helt fantastikt. Kollade upp på nätet sen och det kan vara så att mineral och kalcium-brist kan orsaka kramp. Äter nu hälsokosttabletter med just extra tillskott av detta och har sedan dess inga problem med benen.
#2
13 maj 2011 kl 19:32
Gilla
Har oxå haft/har problem med benhinnorna till och från. Har provat ungefär samma som dig, utan större resultat. Sen läste jag någonstans om hur man "tränar" benhinnorna, bl a genom att gå baklänges. Så när jag nu sprungit varvar jag ner med att gå minst 100 steg baklänges. Sen jag började med det har jag märkt en förbättring. Känner av benhinnorna men inte på samma sätt som innan. Kanske kan detta vara något för dig att prova.'
#3
22 januari 2017 kl 08:36
Gilla
Köpte ett par "billiga" på Kjell & Company, 299:-, är väldigt nöjd med dem. Bara ett par "ploppar" i öronen. Är lätta att bära och funkar bra både vid träning och annars.