Foruminlägg av Fredrik Hellqvist

#1
11 juni 2023 kl 20:39
Gilla
Fundering angående ont i fötterna vid löpning.
I vanliga fall springer jag i Brooks adrenaline gts 22 eller 21 (utslitna). Dessa skor funkar perfekt för mig.
Har även köpt andra skor tex asics gel kayano 29, saucony endorphin shift när jag springer i dessa två par skor får får jag en brännande känsla under framfoten (trampdynorna fram)som brukar smyga sig på efter 4km vilket innebär att jag inte kan köra längre än typ 6km i dessa skor.

Vad kan detta bero på, varför upplever jag inte samma med Brooke gts? Sprang nyligen en mara i brooks skorna utan problem med fötterna.

Enkla är att fortsätta springa i samma skor men jag tycker det är intressant med skor och skulle vilja prova modeller med kolfiberplatta men törs inte köpa om det blir problem även med dessa.
#2
12 juni 2023 kl 22:49
1 Gilla
Tack för svar, intressant att fler har samma problem. Jag har haft skorna i över ett år och kört ett pass i veckan med dom på 5-6 km men jag blir aldrig sams med dom. Fick tipset att testa att snöra om skorna så dom inte sitter så tight. Ska se om det hjälper.

Annars får jag väl hålla mig till Brooks, man blir ju inte direkt sugen på att testa andra skor när den här typen av problem dyker upp.