Foruminlägg av TuvTon

#1
5 januari 2023 kl 10:37
Gilla
Har fått hälseneinflammation och rehab hos fysio ger noll resultat. Har kört nu över 4 månader utan någon framgång överhuvudtaget. Googla lite på olika alternativa lösningar och kom in på sklerosering. Är det någon som gjort det och hur går man tillväga om man vill se om det skulle kunna va lösningen för mig?

Eller är det någon som gjort någon annan behandling som hjälpt?

Tacksam för alla svar!
#2
5 januari 2023 kl 13:31
Gilla
Okej, ja det brukar väl vara så med sjukvården. Som sagt, jag bara läste snabbt om det så har lite kunskap om just den typen av injektion.
Ja det är den typen av tåhävningar jag gör både med och utan vikt. Har även vissa spänst övningar som jag har fått från min fysio som jag ska göra. Men märker absolut ingen skillnad från att jag börja så det känns lite hopplöst. Skönt att höra av någon iaf där det har hjälpt, det ger lite hopp trots att det känns mörkt just nu!
#3
5 januari 2023 kl 23:16
Gilla
Tack för era ärliga svar! Låter inte som det är något för mig då helt enkelt! Vill hellre hitta en långsiktig lösning fast samtidigt inte ha ont.
#4
4 mars 2023 kl 21:33
1 Gilla
Självklart har jag haft kontakt med ortoped och fysio och går på de råd jag får därifrån. Ställde frågan här av ren nyfikenhet. Det är alltid intressant att höra hur det gått för andra och självklart har jag förståelse för att det är otroligt individuellt för vi har olika förutsättningar.