Foruminlägg av Eric Andréasson

#1
12 juli 2019 kl 21:01
Gilla
Lars, nyfiken på hur du upplever greppet i skorna? En del recensioner säger ju att de gör sig bäst på lite lugnare terräng. Men du verkar ju, om man ska tolka bilden ovan, sprungit både lerigt och blött - och är nöjd ändå.
#2
7 september 2019 kl 08:10
1 Gilla
Är nyfiken på Hokas modell Torrent. För det första: vet någon en fysisk butik som har dem? Så att man kan testa dem. Bor i Göteborg, men reser en del i jobbet. Har letat – utan framgång.

I övrigt. Vad har folk för erfarenheter av dem? Både i störta allmänhet, men också på lite längre distanser? Har för avsikt att ge mig på nåt ultralopp nästa år på ~50 km.

Försöker – som alla andra, antar jag – navigera mig fram till den perfekta avvägningen av dämpning/markkänsla.

Har insett att jag mår rätt bra av dämpning så jag gillar de Hoka-skor jag använt, vilket är Challanger, EVO Mafate och till viss del Speedgoat.

Dessvärre känner jag mig lätt rätt så klumpig när jag springer stigar etc. – och det är trots allt en rätt så fundamental del av svensk terränglöpning.

Tack på förhand.
#3
7 september 2019 kl 13:57
Gilla
Haha, tack Daniel. Löpning kräver ju dedikation, men en resa till Gävle för ett par skor, där får jag nog dra gränsen.

Tack för bra svar i alla fall.

Martin, hajar att du inte sprungit så långt i dina Torrent, men du menar att det inte känns som en sko du kommer springa ett ultra med?
#4
26 februari 2021 kl 20:51
Gilla
Har ett par Rincon som jag gillar. Skulle egentligen minns köra ytterligare ett par, men kikar lite på andra alternativ som kan erbjuda snarlik upplevelse. En sko som kan vara både snabb men också bekväm nog för ett lugnt/långt pass här och där.

Har fått för för att On runnings Cloudflow erbjuder något likadanes. Är det någon här som sprungit i den? Allra helst har erfarenheter av båda två och kan jämföra?

Är idel öra vad det gäller andra skor med samma
profil, för den delen. Har en känsla att Adidas SL20 har lite samma känsla och idé, t.ex.

Tack, tack.
#5
26 februari 2021 kl 20:54
Gilla
Har ett par Hoka Rincon som jag gillar. Skulle egentligen kunna köra ytterligare ett par, men kikar lite på andra alternativ som kan erbjuda snarlik upplevelse. En sko som kan vara både snabb men också bekväm nog för ett lugnt/långt pass här och där.

Har fått för mig att On runnings Cloudflow erbjuder något likadanes. Är det någon här som sprungit i den? Allra helst har erfarenheter av båda två och kan jämföra?

Är idel öra vad det gäller andra skor med samma profil, för den delen. Har en känsla att Adidas SL20 har lite samma känsla och idé, t.ex.

Tack, tack på förhand!