Foruminlägg av Cecilia

#1
4 september 2018 kl 18:05
Gilla
Hej! Är relativt ny med löpning! Började i April i år och successivt ökat på. Nu är jag uppe i ca 7 km. Jag försöker att springa 4 ggr/ veckan. Ofta två fartpass på 3 km, 1-2 st intervallpass och ett långpass. Det jag känner för och inte så strukturerat. Jag känner att jag har en väldigt långsam utveckling om man jämför andra i forumet! Springer jag 5 km så snittar jag 6:15 min/km. På 3 km 5:45. Senaste passet så snittade jag 6:45, orkade inte efter 2 km och fick gå! Jag känner typ för att ge upp eller kasta in handduken även om löpning är roligt ;) Jag har inte märkt av någon infektion eller något annat. Kan jag tränat för hårt sista veckan (körde ett 7 km pass dag 1, intervaller dag 2 och den dåliga rundan dag 4)? Eller är vissa människor inte skapta för löpning?
#2
4 september 2018 kl 19:54
1 Gilla
Tack, tack, tack! Nu känner jag mig lite pepp igen! Jag får nog sänka nivån och inte tävla med mig själv (fast det är kul!). Ska börja med att slå av ljudet på Runkeeper..Jag skulle nog säga att jag springer 80 % av alla passen i hårt tempo! Tror jag ska försöka sänka tempot mer och köra längre.. Gillar dock (tydligen i motsats till många) att köra intervaller på löpbandet ;) Men det kanske räcker med 1 g/vecka..
#3
6 september 2018 kl 20:30
1 Gilla
Tack för alla råd/tips! Sprang en 5 km runda i behagligt tempo idag o det kändes toppen (och dissade runkeeper)!
#4
28 oktober 2018 kl 14:29
Gilla
Har du provat adidas Solar Glide ST? Jag hade dom några löprundor men tyckte att det var alldeles för rymliga vid tårna (typ Kalle anka feeling) men jag har smala fötter. Dom var stabila vid hälen men mer mjuka. Min man fick mina skor (vi har samma storlek) men han har bredare fötter och tycker dessa är toppen...