Foruminlägg av Noctifer

#1
11 maj 2018 kl 09:31
Gilla
Troligtvis för att underlätt för de medlemmar som inte är intresserade av alla sporter på svettig, då det bara är forumen och artiklarna som skiljer, och samma inlogg funkar på alla sidor. Du kan logga cykelträning (etc) och söka lopp i de olika disciplinerna från alla sidorna.
Dock kanske inte fullt så praktiskt om man är intresserad att läsa om flera av sporterna
#2
22 juni 2018 kl 14:58 Redigerad 22 juni 2018 kl 15:15
Gilla
Har era klockor pair smartphone/para ihop smartphone alternativ i klockan, och testat det? Alltså utan att ”koppla” bort (el vad det nu kallas) klockan från mobilen först. Brukar alltid funka för mig när min garmin inte vill synka med connect appen. Använder nog oftare den funktion än försöker synka normalt.
Finns under bluetooth menyn på min vivosmart+ så borde finnas liknade på era,
#3
28 juni 2018 kl 16:38
Gilla
Enklaste sättet att välja är att testa båda skorna på samma stäcka, helst flera gånger. Sen utvärdera vilka som är skönast, då de på pappret verkar vara väldigt lika så borde inte spela så stor roll vilka du väljer. Att välja rätt skor är ibland svårt och handlar väldigt mycket om smak och vad ens fötter behöver.

Nu har jag själv ingen erfarenhet av någon av skorna, men båda verkar mer vara gjorda för asfaltslöpning, vilket kan vara en nackdel på mjukare/lösare underlag. Men inte nödvändigtvis. Asfaltslöpning kräver oftast mer dämpning medans lösare underlag (framförallt ojämnare) behöver oftast mer grep enligt min erfarenhet

Skulle säga att pronationsstöd har ingen påverkan på valet, då det handlar om fotens rörelse när du sätter ner den i marken, som jag förståt det.