Foruminlägg av Scott R

#1
13 oktober 2016 kl 14:48
Gilla
Det är en jättetrevlig tävling, som nämnts ovan var snacksbordet bra. Det är en 'liten tävling' med personligt bemötande, fantastiska funktionärer och ett genomtänkt arrangemang. helt enkelt en bra upplevelse.

Cykelbanan är backig framförallt inledningsvis. Men det är en del av cykling att det ibland går uppför. Det går snabbt utför på sina ställen, men man var duktig på att varna ifall det var ställen man behövde vara försiktig på. Så inga problem, men man får hushålla med krafterna så att man kan njuta av den fina platta löpningen.

#2
25 december 2016 kl 11:53
1 Gilla
Jag tycker tempocykel är snäppet bättre utan att tveka. Men jag kör en del racer med tempopinnar i sämre väder och på trainer. Gör en bra bikefit så sitter du bekvämt med racer + tempo pinnar. teoretiskt skall det som nämnts tidigare i tråden vara en framåtroterad racerposition, dvs sadel upp nån centimeter, sadel fram något, kanske luta ned sadeln lite. själv satsar jag på ISM sadel (adamo) som funkar grymt bra för mig och tillåter mer aggresiv ställning med bibehållen komfort. satsa på bra tempopinnar så du kan ställa in var pads:en hamnar.

Fördelen med racer+pinnar är att man kan fokusera krafterna på en bra cykel med schyssta växlar och aeroram. Sedan kan tävlingsbanan vara av karaktären (mkt klättring och teknisk) att racer+pinnar kanske är att föredra egentligen.

sen är det svårt att slå det kompromisslösa alternativet med tempocykel, bra hjul och växlarna lätt tillgängliga på pinnarna.
#3
17 januari 2017 kl 09:02
Gilla
Jag har testat sadelstolpen, kör den på min lvg cykel som tjänar som träningshoj när vädret inte är fint nog för TT cykeln. Stolpen är riktigt bra. Enkel tanke men en bra sådan bakom systemet. Provade inte pinnarna då jag redan hade profile design pinnar som är bra. Har kört upp emot 10 mil-isch rundor med konfigurationen.

+ Man hamnar i bra position i båda lägena så den levererar vad den lovar. enkelt att skifta läge under en runda.
+ kvalitetsmässigt är den robust och visar inga tecken på issues efter drygt ett års användning.
+ Även under en runda ger den sittställningsvariation. vissa partier kanske man gör bättre i lvg mode och vissa i TT mode.

- försvårar att ha en klassisk sadelstolpeväska och göra enkla skiften under rundan, eftersom väskan då stramar åt vid skiftena.
- Lite knöligt att skruva tid sadeln första gången. Man kommer inte åt båda skruvarna samtidigt utan måste skifta läget.
- pris, det fanns ingen lokal återförsäljare utan det kostar antingen en flygresa till staterna eller tull. Vilket adderar på det något dyra priset.
- vikt, har man satsat på en dyr karbonracer så kanske man tycker den adderar onödig vikt.

företaget som sådant levererade snabbt och säker betalning via paypal.