Foruminlägg av Mallanbrallan

#1
10 oktober 2016 kl 10:48
Gilla
Kul tråd, håller med att man blir lite rädd för alla dessa ultralöpare. Själv avlöste jag mannen häromdagen efter att han tränat ena sonen i fotboll.Kl var väl sisådär 19.30, mycket trött efter en hektisk dag på jobbet. På med löparkläder reflexväst och med en stor suck satte jag "fart". Inga farthållare med ballonger inga sambaorkestrerar. Bara jag några hundmänniskor och mörkret ute. Blev en runda på c:a 1 mil. Efter hemkost var det att trycka en banan och sedan lägga lilltrollet som bara accepterar att mamma läser just nu. I svettiga löparklader ligger jag där i hennes säng mycket nöjd med att jag gjorde det jag gav mig ut trots trötthet och alla vardagsmåsten.
#2
3 februari 2017 kl 15:04
Gilla
Har som du halvlång frisyr, har lång lugg. Jag kan inte ha hårband för dom halkar av mig. Jag sätter upp luggen med en liten snodd. Resten av håret är så kort att det inte stör.
#3
8 februari 2017 kl 17:40
Gilla
Tråden kanske är lite gammal men mitt tips är att istället tänka tid när du springer istället för sträcka. Jag började så. Sprang c:a 30 min i myr tempo men jag kände att jag ändå hade sprungit. Sedan blev ju distansen längre och längre och jag ökade tiden jag sprang vartefter.