Foruminlägg av Patrik Reimertz

#1
2 november 2015 kl 09:25
Gilla
Sprang Frankfurt maraton för en vecka sedan (min första mara) dagen efter så hade jag lite ont i översida fot och relaterade det till knytningen, nu efter en vecka så har jag haft ont i längst senan som går på översidan av foten (från mitten på foten och upp på smalbenet) och nu de sista dagarna så gnisslar(vet inte hur jag ska förklara, är lite som när något är för tort och skulle behövas smörjas) det i senan. kan inte finna någon info vad det kan vara och vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Törs inte börja springa ingen och abstinensen börja bli lite jobbig.

/Patrik
#2
2 november 2015 kl 10:06
Gilla
är det någon idé att försöka smörja med Voltaren, blir att använda vetekudde på när man är hemma, och jag som ville ut och springa :-(
#3
2 november 2015 kl 12:17
Gilla
då får jag köra med avlastning och NSAID (Ipren) så kanske jag kan hålla herr/fru doktor borta (gillar verkligen inte sprutor).
#4
24 november 2015 kl 10:34
1 Gilla
Efter fyra veckors vila har jag äntligen sprungit :-) blev ett kort kort pass på 5km(för att se om det kommer tillbaka) smärt fri efter två veckor och där efter kört lite rehab(om man kan kalla det så) tåhävning och balansplatta. inga känningar så här dagen efter så nu håller jag tummarna att det är ok så jag kan få komma ut på mina långpass(de bästa passen).