Foruminlägg av Johan Iwald

#1
3 juni 2016 kl 00:26
Gilla
Hej!
När jag ska ut och springa och startar appen Svettig tar det VÄLDIGT lång tid för appen att få kontakt med någon GPS-satellit så att den kan mäta sträckan som jag springer. Har haft Svettig ett år och i början var det bättre men nu får jag vänta 20-30 minuter innan den hittar platsen. Ibland hittar den inte platsen alls. Andra appar, t ex för bussresor, hittar min plats på en gång så det verkar vara något fel just på Svettig-appen. Någon som har någon lösning på detta?
Johan
#2
8 juni 2016 kl 20:15
Gilla
Samsung Galaxy SM-G3815
#3
12 juni 2016 kl 00:53
Gilla
Tack för tipset, jag ska prova det.

Men jag kom på ett annat sätt som verkar fungera: om jag startar Svettig-appen och den inte hittar min plats, kan jag starta en annan app (för bussresor) som också använder platsfunktionen. Den appen hittar min plats på en gång och då går det snabbare även för Svettig-appen att hitta min plats!
#4
23 augusti 2017 kl 23:59
Gilla
Roligt att höra att det inte bara är jag som har det här problemet! Jag brukar alltid sätta mig på toaletten innan jag sticker ut och springer, men ibland kommer det ändå efter några kilometers löpning. En grundregel jag har är att låta det gå åtminstone två timmar efter att jag har ätit innan jag sticker ut och rör på mig. Jag äter inte heller så stora portioner innan, däremot dricker jag gärna mycket. Ett tips är att undvika mat som börjar bli gammal eftersom det sätter mer fart på magen.