Foruminlägg av Per Lundström

#1
6 augusti 2015 kl 18:15
Gilla
Funderar på att åka till Levanto och springa lite om ett par veckor. Hittar massor om att vandra i området när jag googlar, men väldigt lite om att springa där. Är det någon som har gjort det och har ni isf några tips?
#2
3 september 2015 kl 23:07
5 Gilla
För det fall nån skulle vara intresserad kan jag rapportera att det var väldigt kul och fint att springa i Levanto och cinque terre. Jag körde utan karta eller nån större planering, och det var inget problem. Jag höll mig uppe i bergen och där behövde man verkligen inte trängas. Såg faktiskt ingen annan som sprang på lederna. Men en del vandrare var det såklart.
#3
12 oktober 2015 kl 17:53
2 Gilla
Föll i vintras när jag körde tusingar inomhus på 200 metersbana. Landade på höger arm och axel, rullade ett halvt varv och tog mig upp på fötterna direkt. Fortsatte springa och tappade ingen tid på varvet. Kände mig rätt cool då.
#4
7 november 2015 kl 18:59
Gilla
Är lite småskadad och rehabar med en hel del spinning. De flesta passen innehåller nån slags intervallträning, och jag brukarförsöka driva upp pulsen ordentligt men jag tycker att det är svårt. Kommer inte alls åt den där känslan av att ha en Ica kasse över huvudet som jag får när jag kör tusingar. När jag kör fyra minutersintervaller på cykeln har jag så mkt motstånd som jag kan utan att tappa fart på benen. Känner absolut inte att jag håller igen. Men jag tycker inte att jag får upp pulsen särskilt högt (har inget pulsband). Vad kan det bero på? Är jag för svag i benen? Inte för att det spelar så shimla stor roll, det är ju bara rehab. Men jag är lite nyfiken.
#5
25 maj 2018 kl 10:47
Gilla
Skruva upp målsättningarna, Yr har svängt till 16 grader och mulet!