Foruminlägg av Peter Lindquist

#1
4 februari 2015 kl 18:08
Gilla
Detta är kanske ingen tävling officiellt sett på så vis.
Har dock blivit inspirerad av andra som kört Nikkaluokta till Abisko på sub 24 tim.

Inget speciellt för en fjällöpare, men sjukt speciellt för en smalfet otränad person som mig. Har gett mig fan på att gå från soffkondis (igår) till att ta mig igenom skiten på sub 24 timmar i augusti.

Finns det fler här som kommer gå eller springa FC?
Hur tänker oavsett om ni är vana eller ovana kring utrustning? skor? träningsupplägg? Vore skoj o se om det finns folk härifrån som kommer att delta något av datumen samt i vilka startgrupper!
#2
28 februari 2015 kl 18:32
Gilla
Deltog och det var ett riktigt trevligt lopp, men galet jobbigt med de jädrans sanddynorna. :P ..Valde ju rätt lopp o göra traildebut på :P
#3
11 april 2017 kl 21:11
Gilla
Jag är på snabbvisit i Sundsvallstrakten och vill ut och rasta benen en sväng. Var hittar jag en stig/vandringsled att springa på? Jag vill helst komma ut i sjö- och skogsmiljö snabbt och med stig menar jag inte elljusspår, utan mer typ vandringsled/skogsstig. Alltså helst inte hårdpackade grusvägar eller annat (kortare sträcka gör inget).

Jag har bil och kan ta mig runt utanför stan om det finns någonstans där jag kan kliva på en trevlig led.
#4
12 juni 2017 kl 12:24
Gilla
Återkoppla gärna sedan om hur det gick och vad du tyckte! Tar gärna emot inspiration för liknande upplägg.
#5
12 juni 2017 kl 12:38
Gilla
Jag är inte så förtjust i färdigpaketerade löparresor då de oftast inte ger mig valfriheten (samt inkluderar massa bös jag inte är intresserad av). Däremot har jag blivit mer och mer biten på att ta långweekends och göra egna "träningsläger" i nya inspirerande omgivningar.

Har ni några tips på resmål, gärna med tillhörande info om spår/stigar? Gärna runt alperna, men också t.ex. kroatien, kanarieöarna mm.
#6
22 juli 2017 kl 12:27
Gilla
Bumpar denna tråd lite. Är det någon som har hittat en löparskärm med Sverigetryck? Jag googlar febrilt men hittar bara tunga/varma tygkepsar.

Löparskärm och/eller buff hade varit riktigt trevligt! Just nu springer jag dessutom och gör gratisreklam för salomon då det är den enda löparskärm jag har....