Foruminlägg av Maria Sollerman

#1
29 november 2014 kl 15:15
1 Gilla
Barbro, 40 för gammal?! finns dom som börjat när dom är typ 70+. Faktum är att man aldrig är för gammal. Och 40 är nära på ungt i sammanhanget. Viktigast är ändå att lyssna till kroppen.

Marie, jag rekommenderar också rehabövningar. Styrka är viktigare än nånsin i vår ålder (jag är 54). Har fått god hjälp av kiropraktor, ja ovärderlig, hade inte kunnat springa utan att fått hjälp med ländrygg/skinka/som påverkar ner till fötterna.
#2
24 juli 2015 kl 10:26
Gilla
Nån annan som har strul med direktkoppling av blogginlägg? När jag haft direktkoppling till min externa blogg hamnar inläggen inte med på Jogg.se:s "senaste blogginlägg". Om jag lägger in manuellt s a s, direkt på bloggsidan på jogg.se syns det med där. Ju smidigare att ha direktkoppling, men man vill ju att det kommer med på "senaste blogginlägg". Jag har frågat supporten på Jogg.se och dom skriver att dom inte fattar vad det beror på. Har det nåt att göra med http resp https på ens blogg? Har dock sett att såväl http som https används av andra på Jogg.se.
#3
25 juli 2015 kl 07:31
Gilla
Tack. Såg i annan tråd, som jag hittade efter jag skrivit det här, att det kan ha att göra med att jag inte fyllt i rutan löpning. Minns att jag försökte det, men man ska tydligen göra det först sen skriva in adress. Hur som, ska testa igen.