Foruminlägg av Lina Sundberg

#1
22 mars 2014 kl 00:05
Gilla
#2
22 mars 2014 kl 00:09
Gilla
Jag har en startplats i Paris Maraton om två veckor, men kommer inte att kunna starta. Om någon är intresserad av platsen, hojta! Mejl: lina@manicmonday.se.
#3
22 mars 2014 kl 12:37
Gilla
Har också en startplats men kommer inte kunna delta. Jag vet inte om det är möjligt - ifjol var det en kompis till mig som gav bort en startplats till en annan startande, och det funkade då. Har frågat henne hur de löste det och väntar på svar... :)
#4
22 mars 2014 kl 12:38
Gilla
Aha! Jag blev osäker nu! Ifjol var det en kompis till mig som gav bort en startplats till en annan startande, och det funkade då. Har frågat henne hur de löste det och väntar på svar... :)
#5
23 mars 2014 kl 10:00
Gilla
Ok jag var kanske lite snabb med "annonsen" - Man kan alltså inte byta namn på startplatsen. Ifjol löste kompisarna det med att den nya helt enkelt sprang i någon annans namn...
#6
4 april 2014 kl 09:36
Gilla
Hej!
Du kan testa att få i dig magnesium och se om det verkar hjälpa.

Annars tar mina vader stryk om jag ökar belastningen på träningen lite för snabbt, eller om jag under ett pass håller för hög fart, alternativt om jag tränat lite för mycket. Slarvar jag med stretching så kan det också bli problem med benen...

Springer ofta med kompressionsstrumpor, särskilt om jag ska springa backigt och tror nog att det hjälper en del också :)
#7
4 april 2014 kl 09:41
1 Gilla
Jag har min mobil i fickan. Störde i början men nu har jag vant mig vid att det skumpar lite. Är det fuktigt ute sätter jag den i ett sånt där band på armen eller i en påse i fickan, eller i ryggan om det är långpass.

Såg en ny grej i en sportbutik igår som ser mer ut som ett kompressionsskydd för vaden, men som man ska sätta på överarmen som förvaring. Ingen aning om om det är bra, men kanske värt att kolla upp :)
#8
4 april 2014 kl 09:44
Gilla
Just det. Vätskebrist visar sig nästan alltid i mina vader också - detta är vad jag tror iallafall. Om jag vätskar dåligt under ett par dagar så är jag ofta stum i benen sedan.

Tåhävningar ska visst vara bra också :)
#9
17 april 2014 kl 07:39
Gilla
Springer i Mirage och har börjat testa nya skor nu för att jag vill varva in nytt innan de gamla blir för använda. Provat Kinvara flera gånger, men nej, det funkar inte riktigt med min hålfot. Testat nya Mirage, och de sitter lika klockrent skönt som de gamla jag har. Synd, för gillar utseendet på K men kan ju inte gå på det, så det kommer få bli nya M iallafall :)