Foruminlägg av Josefine

< < < 1 2 3 > > >
#1
30 oktober 2013 kl 07:10
1 Gilla
Läskigt men spännande. Nu får jag inte titta på filmen Daylight bara. Eller så ska jag se den, för att få lite actionhjälte-tips om nu något skulle hända. Oavsett så är intresseanmälan iväg.
#2
2 november 2013 kl 12:44
2 Gilla
Tog modet till mig och använde min kampanjkod jag fått. Så nu har hjulet börjat rulla. Dags att beta av checklistan:
- se Daylight för att få lite actionhjältes-tips gällande tunnlar.
- mental träning gällande råttor.
- tänka på att "ljuset i tunneln" är något positivt i detta fall.
- lära mig springa...
#3
3 november 2013 kl 09:28
Gilla
Jag skulle behöva lite tips på vad som är bra att ha hemma för en löpare. Jag tar tacksamt emot tips både när det gäller medicinskåpet, kylskåpet, ja vilket skåp som helst. Tips när det gäller kläder och accessoarer tar jag också emot, men mest för att jag gillar att shoppa saker till löpningen. =)

Tack tack
#4
3 november 2013 kl 10:44
1 Gilla
Resorb är nu uppskrivet på listan. Bra att ha hemma vid olika former av attacker ser jag. tackar
#5
3 november 2013 kl 11:48
Gilla
Bra tips på läpparna. Jag pratar en hel del i jobbet och det vore bra om det inte sprutar blod ifrån dem.

Otur med nya skor? Mer otur med mina tår. Flera varv med tape innan jag går utanför dörren. Skriver upp compeed ändå. =)

Pannlampa är på g. Riktigt dåligt med ljus där jag springer.
Reflexväst hade jag inte tänkt på. Har du något tips på snygga västar?! Vill helst undvika "rastvakts" -västen som jag har på jobbet. Plus att det är ju inte fel att se lite hot ut när man springer. =)
#6
3 november 2013 kl 12:20
Gilla
Bra ide Fredrik. Du verkar ha provat detta och välbeprövade tips gillar jag. =)
#7
3 november 2013 kl 14:20
Gilla
@Tricky: Har inte haft en tanke på räddningsfilt. Men det är också något jag skriver upp på listan. Speciellt då jag hellre rör mig bort från centrum och folk.

@Elina: Ska nysta upp tråden gällande Röhnischs och Asics. Har inget emot att sy. Det upptar redan en stor del av mitt liv. Men ibland glömmer/ förtränger man att man kan göra saker till sig själv. =) Men då är det bra att det finns någon som kan påminna en.

@Viktor: Vaselin är ju bra på många sätt och vis. Allt går ju med våld, vilja och vaselin. Men liniment måste jag nog läsa på lite om. Visserligen gillar jag att shoppa, men jag måste ju kunna försvara mina inköp också. =)

@Lingos: Visselpipor får mig att rysa. Men det är ju för en bra sak. Kanske en sån där pipa som är som en ring?! Lite blingbling på den också. =)
#8
4 november 2013 kl 17:14
Gilla
@Johanna: Tåstrumpor trodde jag bara fanns som vardagsstrumpor. Men har efter ditt tips googlat och funnit att så ej är fallet. =)

@Elin: Hittade lite lampor på Stadium. Började dagdrömma om att se ut som en julgran. =)

@Hernwall: Ha! Jukon har jag hemma. Otroligt. =) Positivt humör finns inte i mitt vokabulär. =)

@Lung-puls: En av de ”accessoarer” som jag tänkt införskaffa men inte vetat namnet på. Så det tackar jag för. Läste i en tråd här på Jogg att det kan bli lite dregligt. Men alltid skrämmer man väl iväg en varg om man möter en. =)
#9
7 november 2013 kl 17:17
Gilla
När du öppnar ett månadssparande bara för löpningen.
#10
10 november 2013 kl 17:00
Gilla
#11
16 november 2013 kl 09:56
Gilla
Jag har blivit besatt av löpning, av allt som har med löpning att göra. Nästan så att jag är ohälsosamt besatt. Men bortsett från löpar-demonen så vill jag gärna springa några lopp nästa år. Här skulle jag vilja ha lite tips och här på jogg får man bra tips har jag märkt.

Vilka lopp tycker ni är bra för nybörjare? (Tänk inte på var i Sverige loppen är.) Ska jag delta i så många som möjligt? Variera 10km och 5km?

Jag är ute efter att delta och komma i mål, inte att vinna. Det kan jag sträva efter lite senare i min "karriär".
//Josse
#12
16 november 2013 kl 13:15
Gilla
Bra frågor. Fick mig att tänka till lite. Och nu när jag tänkt (det går fort ibland) så är jag inte så kräsen. Det går bra med små och stora evenemang. Folkfest eller ej, spelar ingen roll. Att göra en bra tid kommer dröja länge, så nu vill jag mest ut i "lopp-svängen" och testa på. Vacker omgivning är aldrig fel, men jag ser sällan omgivningen när jag är ute. Jag springer inte fort, men väldigt fokuserat. Jag undviker gärna en bana som går att liknas med alperna. Flackt med någon vägbula på steroider här och där går bra. =)

Jag vet, detta uteslöt inte så mycket. =(
#13
16 november 2013 kl 14:32
Gilla
@Oldboy: Nora har haft något lopp som jag tyvärr missat. Bussförbindelsen är inte den bästa. Jag skulle kunna köpa en bil bara för löpningens skull. Tyvärr förstår inte sambon det. Klubbar ska jag kolla upp. Finns en bra orienteringsklubb här, de kanske tränar inomhus till vintern?! Det ska jag faktiskt kolla upp. Tack för tipset.

@ Irene: Danmark har jag tänkt på. Och det går ju tåg och buss dit (har ju ingen bil). Plus att man kan ta det som en semester. Inte bara ”löp-semester”. Jag ser inga problem med en sådan, men det kan ju vara kul att få med sambon också. I Danmark finns det inte så många berg heller. Löb i Danmark ska googlas. Om det inte blir Danmark i år så kan det bli något att sikta mot i framtiden.
#14
16 november 2013 kl 22:23
2 Gilla
@Stefan. Anmäld till 1timmen. Känner lite pirr i magen redan nu.

Hur många tävlings/motionslopp springer ni under ett år? 1 i månaden eller flera? Jag är rädd att jag antingen springer för många lopp och skadar mig, eller inte tar tillfället och då springer för få.
#15
17 november 2013 kl 08:30
Gilla
@ Stefan: Nytta med nöje är ju smart. Och då är det tur att min bror har flyttat tillbaks till Sthlm, för där finns det en hel del lopp. Sen Falköping för att hälsa på sambons föräldrar. Han måste bara förvarna dem först. Och då ligger Skövde nära. Finns det några bra lopp runt Sundsvall? Då kan jag bo hos mina föräldrar och hälsa på dem samtidigt.

@ David: Jag läste på om Sylvesterloppet. Tyvärr kan jag inte ta mig dit med kollektivtrafiken. =(
#16
17 november 2013 kl 11:17
Gilla
@ Stefan: Du har nästan gått och blivit min personlige manager. Eller kanske mer assistent/sekreterare. =) Jag uppskattar din hjälp. Och den får mig att inse att inse att jag måste börja leta mer aktivt. Kanske till och med införskaffa en kalender för en mer överskådlig planering av lopp och träning.
#17
17 november 2013 kl 11:41
Gilla
Jo, men den är inte så överskådlig. Den fungerar bra med träningar. Men jag vill lägga in tävlingar i kalendern så att de syns tydligt. Nu finns de bara uppradade i en lista utanför kalendern. Jag kan ha missat någon funktion, någon ruta som ska bockas i eller liknande.

Drakloppet, btw, var ett bra tips. =) Hoppas bara att det funkar med semestern.
#18
17 november 2013 kl 12:39
Gilla
Men om jag springer baklänges så borde det bli som att springa nedför?!
På ett sätt är det tur att jag bor där jag bor. För oavsett var jag tar mig så möter jag en uppförsbacke. Men jag känner mig peppad. =)
#19
17 november 2013 kl 17:27
Gilla
Jag får rysningar av välbehag när jag läser om Midnattsloppet. Och när jag läste om maskeradklassen, ja det blev ju inte sämre om jag säger så. Mycket hänger på semester och om jag deltar i Drakloppet i Sundsvall som Stefan nämnde. Men jag kan också ta Midnattsloppet på väg hem från Sundsvall. Oj oj. Det krävs planering, för jag kan bara inte ta ett lopp i år och det andra nästa år. =)
#20
17 november 2013 kl 17:50
Gilla
@Oldboy: Det här året handlar det mer om det sociala. Just nu har jag ingen direkt prestation att prata om, så det tar jag nog nästa år.
Så ett kortare lopp varje månad, (om det inte är den sista i månaden och sen den första i nästa) skulle kunna gå?! Självklart spelar ju träningsmängd, dagsform osv in. Men i teorin kan det fungera?!

Min idé om att först springa Drakloppet i Sundsvall och sen Midnattsloppet i Sthlm på väg hem är ingen bra idé för en nybörjare, förstår jag nu.

Dags att se över alla lopp jag hittat och fundera över vilka som låter mest lockande.
< < < 1 2 3 > > >