Foruminlägg av Zorro

#1
30 oktober 2013 kl 16:45
1 Gilla
Det är klart - de fem första kilometrarna är roligast! Är vi ute på mina villkor - stanna när JAG vill, bada när JAG vill, kissa när JAG vill samt håller oss i skogen - ja, då vet jag inte var gränsen går. Jag är jakthund och jobbar normalt en halvtimme i taget men springa med husse är ju en baggis.
Är vi ute på hans villkor - konstant fart på 100 % grusväg, kort koppel - så kan jag snart börja visa att jag är "klar". 8-10 km räcker egentligen. Jag är rätt nöjd om jag får vara med en runda så kan ju han ta en till. Eller två...
#2
24 oktober 2015 kl 18:58
3 Gilla
Hej, jag är en 10,5 årig jaktblandras (Wachtel, Smålandstövare,Drever) Har en matchvikt på ca 23 kg som jag hållit sedan min ungdom (lite nöjd över det...)
Jag springer långa turer med husse och kortare med matte, grusvägar och terräng om vartannat. Ibland runt city, kul det med.
Är alltid kopplad, dom har fått för sig att jag sticker efter älg annars, vilket dom ju kan ha rätt i...
Får jag bara springa regelbundet har jag inga som helst problem att orka. Kolla gärna in min dagbok så ser ni hur det brukar se ut. Men på sommaren när det är varmt ligger jag hellre hemma i skuggan, om jag inte får bada under rundan förstås! :-)
Sist jag blev veterinärkollad, gissade hon att jag var 8 år! Frågor på det!? :-)