Foruminlägg av Kalle Eriksson

#1
14 mars 2010 kl 23:10
Gilla
Hej, hade problem med nageltrång för 6-7 år sedan, efter mycket problem och eget fixande med sprit och avbitartång så fick jag remiss för operation.
Gjorde den på sabbatsbergs sjukhus i sthlm, en galen 75 årig tysk sprutade in någon vätska in stortån så den blev dubbelt så stor, öppnande sen upp till skelettet och skrapade bort nagelanlagen på båda sidor om tån, min stortånagel kan efter det inte bli så bred så jag får problem. gjorde duktigt ont när bedövningen släppte och var hemma från jobbet i två dagar tror jag, sprang inom en vecka.
Klart värt besväret
#2
22 april 2010 kl 09:12
Gilla
Tjena..
Har köpt skor på löplabbet tre gånger.
Fått varierande nivå på expertisen men ändå alltid blivit nöjd.

Började med ett par puma, sen Nimbus och sist Pegasus.
Sista gången köpte jag ett par Pegasus i en Nike Outlet Store utanför LA, USA för 400 SEK

När jag nu har betalat dyra provspringningspengar har jag inget moraliskt problem med att beställa skor från billiga utländska webbutiker, känner jag för att byta sko i framtiden så får jag betala dyra skor hos löplabbet igen. Kommer nog aldrig mer gå in på intersport och köpa ett par nimbus, som jag vet passar mig, för 1900:-
#3
13 juni 2010 kl 10:28
Gilla
Garmin 205 ger mycket för pengarna om du inte behöver pulsfunktion
#4
4 oktober 2010 kl 10:23
Gilla
Milen igår, intevaller ikväll, 5km snabbdistans på onsdag, sen vila.
Skulle gärna springa ett pass till men jag ligger redan på gränsen till vad mina knän/vader klarar då jag inte springer så mycket i vanliga fall.