Foruminlägg av Sofia Hjärtberg

#1
22 juli 2008 kl 20:51
Gilla
Jag har en Sony Ericsson W580i som mäter distans, kalorier och km/timme och om jag jämför hur mobilen mäter jämfört med att rita en karta på jogg så slår det på max 100 m på en halvmil. Hyfsat billig mobil med walkman, bluetooth och sen har jag ett par trådlösa bluetooth-hörlurar som är Nokia och ÄNTLIGEN kan jag jogga, lyssna på bra musik utan att behöva sticka hörlurana i öronen hela tiden och dessutom svara i telefonen. Är du inte superintresserad av mobiltelefoner så duger det utmärkt. Du klarar dig för ca 2500 kr. Som grädde på moset kan du få den ROSA! Lycka till med ditt val / Sofia
#2
22 juli 2008 kl 22:04
Gilla
Hej! Jag är 40 år och har joggat regelbundet vid olika tillfällen i livet, gjort uppehåll under flera år, fläskat till mig, bantat och kommit igång igen. Tänk såhär - var glad för att du är så förnuftig att du har förmågan att ge dig ut och jogga. Se varje joggpass som en vinst för din egen del. Ta tid om du tycker det är kul men intala dig att du har vunnit varje gång du tar dig ut. Spring för att det är kul - bestäm att det är kul. Skaffa dig en vettig mobil med musik, alternativt en mp3. Lägg ner lite pengar på det ist för moderiktiga joggingkläder. En gammal t-shirt duger. Sj har jag en w580i sony ericsson, dunkande gammal raggarmusik och jag är superglad varje gång jag har sprungit. Fundera på om du inte omges av en rad oförnuftiga människor som kanske både röker, äter onyttigt och använder för mycket alkohol. Du är BÄST såklart! Lycka till.
#3
22 juli 2008 kl 22:06
Gilla
Hejl! Väkommen till Vingåker i Södermanland. Där finns Vingåkers Factory outlet eller www.vfo.se och där kan du köpa craft-kläder för en spottstyver.
#4
14 november 2008 kl 23:13
Gilla
Alltså Real Wild Child och Rebel Yell med Iggy Pop och som kontrast kan man ju alltid lyssna på Jerry Williams eller Refreshments. Bara det svänger och rockar så går det mesta bra.
#5
23 maj 2009 kl 20:22
Gilla
Hej alla joggare. Min Sony Ericsson w580i håller på att ge upp och den har varit toppen. Nu måste jag köpa ny. Det känns som om Sony Ericsson mobiler går söner lätt och jag är inne på att byta sort. Jag är bara flitig motionär, tider inte superviktigt men ändå är det kul att slå på tidtagning när man springer. Viktigt är att den har bluetooth, lätt att ladda in musik i, gärna stegräknare och en enkel funktion som mäter sträcka. Har ni några tips och det gör inte ett dugg om den är någorlunda billig eller har funnits på marknaden ett tag. Kameran i mobilen har underordnad roll. mvh Sofia Hjärtberg
#6
23 maj 2009 kl 20:38
Gilla
Det är ju bara det att det är så smidigt att ha allt i ett, inga sladdar o dyl. Det borde ju finnas en som håller. Det är fyrkanten på knappsatsen som har lagt av och det beror nog på att man använder den mkt då man sms-ar på sonyericssons modeller. Tack i alf.
#7
24 maj 2009 kl 07:35
Gilla
Tack för tipset, ska läsa om den......
#8
24 maj 2009 kl 18:37
Gilla
Tack Fredrik! Har SE W595 stor display på sin tidtagning? Jag är ju inte heller 22 år längre och den vanliga tidtagarfunktionen som är i de flesta SE-mobiler har jag svårt att läsa svettig och trött. Kan den mäta sträcka på ett ungefär också?
Jag känner att en enhet att bli nådd på, kunna lyssna på musik med och även på ett ungefär ta tid med är helt perfekt .Tack för ditt svar. Vad använder du för Handsfree med GPS?