Har du tips på något lopp jag borde springa? | Blogg: Carina Borén

Har du tips på något lopp jag borde springa?

Då har jag sett på ESC vilket jag inte alls trodde att jag skulle göra. Och det känns ju rätt trevligt att ha sett, bra låt liksom, den svenska alltså. Looooreeeeen! De svenska uttagningarna har jag inte alls följt men svenska folket (alltså inte jag) gjorde ju ett bra val utan min medverkan. 

Min systerdotter stod för bakverken. Kreativ tjej!

Föresten har ju hela den här helgen varit bra och ändå har jag inte sprungit en enda meter; måste åtgärda det med en morgonjogg imorgon bitti. Idag har jag varit på 50-årsbjudning hos svågern i Enköping hela dagen, frotterat mig med släkten, ätit buffé och tryckt i mig tårta.

Tänker tillbaka på gårdagskvällen med ett leende, det var så himla trevligt! Anledningen till middagen igår var att vi firade att vi arrangerade ett så lyckat event för drygt ett år sedan. Då vi bjöd hit Tim Noaks som var här och föreläste och vi anordnade en fantastiskt härlig ö-luff dagen efter. Vi som nu firade var Kristina Paltén, Rune Larsson och jag och det är en sådan trivsam konstellation! Vi träffades redan vid 17 på eftermiddagen och när de stängde runt ett på natten så ville vi inte alls skiljas åt. Vi tog en lång promenad tillsammans genom hela stan, natten var så fantastiskt ljum så man kunde gå i t-shirt utan att frysa. Stunder som man stoppar undan i minnet och tar fram och njuter av lång tid efter. Två fantastiska människor som jag är oerhört glad och tacksam att få ha min min nära vänkrets!

Har också roat mig nu ikväll med att se om det finns några roliga lopp under sommaren som jag ska springa. Jag vill springa många lopp upp till halvmarathon-distansen, 5km, 10km, stafetter och halvmarathon. Om du har några tips på lopp som du tycker man borde planera in så tar jag tacksamt emot förslag! Bara att bombardera mig och inte bara i Stockholm, jag kan tänka mig att åka iväg och springa lopp också.


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.