Göteborgsvarvet startar nu en stafett och vi på jogg fixar en dedikerad sida där uppladdningen kan börja redan nu. Foto: Henrik Sandsjö

Varvsstafetten

Om sajtenGöteborgsVarvet startar en stafett under Varvsveckan för arbetskamrater, kompisgäng och löparvänner. Jogg.se går in som mediapartner och fixar en Stafettsajt där vi redan nu kan börja uppladdningen.

GöteborgsVarvet är en av årets absoluta löparhändelser. Loppet har länge dragit nya utövare till löpningen. Inte minst har det varit den fasta punkt som många startat och fokuserat sin löpträning kring. Loppet är så vida spritt att ett pers. på Varvet t.om. funkar som referens för folk som inte springer.
Nu tar GöteborgsVarvet nästa steg för att locka nya löpare till en ny utmaning.

Stafetten:
15 maj 2013 går den första Varvsstafetten. Fem löpare skall vardera springa ca. 4km. Behövs det kan en eller flera i laget köra mer än en sträcka. Loppet anordnas på onsdagskvällen under Varvsveckan i Slottsskogen. Den riktar sig till kompisgäng, arbetskamrater och löparvänner som vill ha kul tillsammans.

Lagen:
Det finnas 3 klasser: Dam, Herr och Mix (minst en deltagare av motsatt kön). För att fokus skall ligga på det gemensamma sker tidtagningen på hela laget. Alla lag får sedan ett matpaket och kan sitta ner i den tältby som skall byggas upp.

GöteborgsVarvet ville göra mer av själva loppet och kontaktade oss. Eftersom vi bakom jogg.se alltid jobbat för att göra löpningen mer social tvekade vi inte en sekund. Tillsammans öppnar vi nu Stafettsajten här på jogg.

Anmälan
Anmälan sker hos GöteborgsVarvet. Endast en ur laget behöver vara klar vid anmälan. Så snart kortbetalningen är genomförd genereras ett unikt lag (och lagnamn) på Stafettsajten. Anmälande person blir lagledare och bjuder på stafettsajten in övriga lagkompisar.

Stafettsajten:
Är grunden för förberedelserna inför loppet. Här finns all information om loppet och här bjuder ni in era lagkamrater. På sidan utmanar ni andra gäng och självklart finns en topplista över vilka lag som tränar bäst.

Lagsidan:
Varje anmält lag får en helt unik lagsida på jogg.se. Här kan man ladda upp lagbilder, utlysa gemensamma träningar i kalendern, snacka i det interna forumet och naturligtvis hetsa (ursäkta vi menar naturligtvis peppa) varandra i listan över vem som tränar bäst.

Så kära vänner. Är ni fem löparvänner, ett kompisgäng eller arbetskamrater som vill ladda tillsammans. Tveka inte att sätta ihop ett lag på Stafettsajten redan nu. Vi har redan startat våra lag och ser fram emot ett gäng roliga utmaningar.

1 kommentarer till artikeln

Acke5
1959 • Göteborg
#1
17 december 2012 - 00:14
Jag har försökt att anmäla ett lag, på Göteborgsstafettens hemsida. Tyvärr verkar det inte fungera? Man skall ange ett lagnamn och där stannar det, rutan för val av typ av lag är blank. Jag är ny på sidan, ni som är registrerade sedan tidigare Gbg-varv kanske inte har dessa problem?

Trist, har ni andra fått det att fungera?
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.