Svealand

Slö och slapp

Fredag 19 juli 2024 14:26

Notering - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Dåligt med energi idag. Har inte varit utanför dörren och känner ingen lust att träna heller idag, trots finväder. Har inte ens ork att ta tag i något annat heller, typ hushållsbestyr t.ex. Sitter mest framför datorn och slötittar och fyller på med energi då och då. Ingen lagad mat, förutom gröten till frukost. Ids inte laga till något och är mer sugen på energitäta och söta grejer. Tar vad som finns tillgängligt i förråden och som ger mest utbyte v.g. energi vs. arbete. Mackor, sylt, jordnötter etc. Tryckte i mig energi och kolhydratstinna matvaror igår kväll men vågen hade inte rört sig ett hekto uppåt i morse, snarare tvärtom. 88,2 kg i morse.

Har nog haft lite väl hög träningsbelastning den senaste veckan. Sen i måndags har jag försökt sikta på B=6 per dag, vilket skulle resultera i B=42 för hela veckan om jag fortsatte resten av veckan. Har dessutom blivit några tiodelar utöver 6,0 flera av dagarna. Är nog inte i tillräcklig form för att kunna köra så hög belastning än, så jag får nog sikta lite lägre framöver. Kanske någonstans mellan 35 och 40 per vecka.

Addendum: Jag ser att jag den senaste 7-dagsperioden, t.o.m. igår, hade en belastning B=40,8. Det är troligen en av 7-dagarsperioderna med högst belastning sen jag började logga min träning för drygt ett år sen, möjligen med undantag av perioden 26/6-2/7 2024.

Gilla passet

Gillas av Ulrika Landin