1981 • Örebro

Icebug Xperience West Coast Trail: Ramsvik Rocks

Söndag 6 september 2020 09:00

Löpning - Tävling
Redigera, kopiera, exportera med mera
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Medaljen är bärgad och Icebug Xperience West Coast Trail 2020 är avklarat!

I dag startade vi i Smögen, sprang genom Kungshamn och Väjern innan vi avslutade med att runda hela Ramsvikslandet.

Jag inledde väldigt försiktigt, och började tänka att jag kanske fegade för mycket. Det var lerigt och blött på sina ställen och jag lyckades trampa igenom på och fick lerigt vatten upp till låret. Härligt!

När vi kom till Ramsvikslandet visade det sig vara en klok taktik att inleda försiktigt. Här blåste det vansinnigt mycket och det var riktigt knepig terräng och jobbig klättring. Lårmusklerna och vadmusklerna fick jobba rejält!

Men jag kände mig rätt stark. Krafter fanns kvar och jag gnetade på och räknade ner kilometerna. De sista kilometerna gick på asfalterad väg innan slutspurten gick på en sandstrand. På den asfalterade vägen kunde jag passera några löpare (det är ju rätt tydligt vad min styrka som löpare är) innan jag spurtade i mål. Nöjd och glad med tre bra genomförda dagar.

Min officiella tid på dagens etapp blev 1:58:04 och jag sprang in på plats 18 i min startgrupp. Man kan lugnt säga att jag hittat min nivå. Plats 17 på första etappen, 19 på andra och nu 18 på tredje. Precis som tidigare kommer två startgrupper till springa i dag och jag kommer nog tappa ungefär tre-fyra placeringar. Så har det blivit de tidigare dagarna i alla fall.

Totaltid och totalplacering för alla tre dagar återkommer jag med senare, men jag kan sammanfatta det med att jag är väldigt nöjd med min insats. Jag sprang klokt för att hålla under tre dagar och lyckades undvika att skada mig. En mycket fin revansch på hur det såg ut när jag sprang för två år sedan!
23   km
Distans
1:58:04
Tid
5:08   min/km
Snitt
130
Snittpuls
150
Maxpuls
180
Stegfrekvens
374   m
Total stigning (clk)
Nike Air Zoom Ter...
Total distans: 649 km
Skor

Resultat på sajten

  Namn Tid Snitt
1. Andreas Schöndell 1:52:15 4:53 m/km
2. Björn Engqvist 1:58:04 5:08 m/km
3. Daniel Konieczny 2:12:33 5:46 m/km

Gilla passet

Gillas av Viktor Wikdahl

Puls