Sepsisstafetten

 1. Stafetten, i lag om 1, 2 eller 3 personer, startar och slutar vid Örby Ängar söder om Helsingborg, och har en bansträckning längs den vackra Öresunds-kusten ner till Borstahusen och tillbaka, med växlings- och vätskestationer vid Ålabodarna och Borstahusen för de som springer i lag.
  Distansen är totalt 22,67 km med 250 ackumulerade höjdmeter som framförallt samlas i Hilleshögs dalar. Underlaget är omväxlande stigar, asfalt och grusvägar, men inga bilvägar, och närmast alltid invid havet. Banan löps fram och tillbaka vilket ger möjlighet att heja på andra löpare, elit som motionär. Vi garanterar en löpupplevelse som är både krävande och vacker för de som springer hela sträckan men också överkomlig för de som delar upp loppet.
  Sepsisstafetten arrangeras av Sepsisfonden vars syfte är att verka för bekämpande av sepsis i Sverige, huvudsakligen genom att stödja, organisera och samordna forskning, samt att arbeta för att öka kännedomen kring sepsis hos allmänheten, inom vården och hos beslutsfattare. Anmälningsavgiften går oavkortat till Sepsisfondens verksamhet.

 2. Löpning
 3. 22,70 km
 4. 6 oktober 2019
 5. Sepsisfonden
 6. sepsisfonden.se/aktuellt/sepsi...
 7. 7% asfalt, 8% grus, 85% terräng
 8. Örby ängar/Borstahusen, Helsingborg, Skåne, Sverige
 9. Christian Svensson, Staffanstorp
 10. Totalt har 1 medlemmar registrerat resultat för Sepsisstafetten.

Medlemmars resultat

  Namn   Tid  Snitt
1 Per Åkesson 53:35 5:00