Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 3708 visningar

Problem med pulsband med ny sport-BH

1985 • Linköping
#1
10 maj 2009 - 20:07
Gilla
Hej!

Jag har nyligen köpt en ny alldeles fantastiskt bra sport-BH att springa i. Jag är ganska generöst utrustad och att hitta en bra sport-BH har varit ett evigt letande för mig. Men nu har jag äntligen hittat den perfekta!

Men lyckan blev kanske inte så långvarig när jag upptäckte att pulsbandet till min Garmin 305 inte ville samarbeta längre. Den nya sport-BH:n har inbyggda byglar under bysten som ger ordentligt med stöd, men tyvärr verkar de vara i vägen för pulsbandet på något vis. Jag tycker dock att det verkar sitta på bra, men pulsen visar alldeles för lågt och uppdaterar sig mycket sällan när jag är ute och springer. När jag hade min gamla sport-BH på mig för bara 2 träningspass sedan fungerade allt perfekt.

Jag har testat att sätta sensorerna på ryggen, att flytta ner bandet något så det inte går emot byglarna men ingenting fungerar.

Vad ska jag göra?
Marie Hansson
1982 • Älvdalen
#2
12 maj 2009 kl 20:44
Gilla
Jag köpte nyligen en klocka från Polar, hur jag än tar så har jag låg puls. Innan har jag aldrig reflekterat över att det kan bero på BH:n. Jag ska testa nästa gång jag springer om det visar annorlunda med en annan BH. Tack för tipset ;)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.