Svenskfinlad 4 inlägg 130 visningar

Något lopp på kommande?

Kurre Bussman
1956 • Karis
#1
16 juni 2020 - 11:34
Gilla 
Hej grabbar, hur går träningen i sommarvärmen!? Själv åkte jag på ett bakslag för 6-7 veckor sedan med ett trilskande baklår som nu verkar vara bakom. Så det finns en hel del att ta igen gällande träning. Hoppas komma i någorlunda form till Paavo Nurmi, men skippar det ifall det är osäkert om jag klarar att även springa en vecka senare i Lahtis med äldre sonen. I övrigt ska jag försöka nå en någorlunda form till hösten. Hur har corona-tiderna påverkat er? Har det gett träningsro eller motivationsproblem? Beroende på förståss om man som jag behöver något lopp nu o då för att hålla motivationen oppe...
Anders Nikander
1966 • Ekenäs
#2
8 juli 2020 - 14:08
Gilla 
Hej!
Har också dragits med skadeproblem. Höger vrist klarar inte av mer än ca 12-13 km löpning i ett sträck sedan börjar det göra ont. Har påverkat träningen ända från mitten av april. Tur i alla fall att det går att löpa och också snabbt. Men någon halvmara vågar jag mig inte på i sommar.
Siktar nästa sommar på broloppet.
Borde få bort ca 7-8 kg vikt. Någon som har bra ideér hur man skall göra utan att lämna bort öl och grillmat :)
Kurre Bussman
1956 • Karis
#3
16 juli 2020 - 13:47
Gilla 
Tampas lite med samma viktproblem o svårt nog att komma på något alternativ till att lämna bort grillmaten o ölen på sommaren! Livet ska också ha andra njutningar än löpning! Ökad träningsmängd brukar nog få ner vikten en aning, men den kommer så lätt tillbaka + lite till.
Anders Nikander
1966 • Ekenäs
#4
19 juli 2020 - 17:00
Gilla 
Så sant! Det är så sällan sommar. Skall i höst försöka på allvar få bort mina överloppskilon. I kg lär betyda ca 3 sek/ km bort i tid.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.