Svenskfinlad 3 inlägg 427 visningar

Löpskor

Anders Nikander
1966 • Ekenäs
#1
6 december 2019 - 10:39
Gilla 
Hej!

Har ni andra i forumet tips på löpskor som skulle lämpa sig för längre och långsammare pass? Har nu slitit slut på mina Nike Pegasus och söker gärna någon ny sko som skulle vara lika väldämpade men gärna lättare. Har ganska bred fot så vissa märken såsom Adidas och New Balance har ofta visat sig för smala.
Är också intresserad av vad ni använder på snabbare pass. Själv har jag ett par Nike Zoom Elite som jag tycker är helt superba, lätta och väldämpade.
Kurre Bussman
1956 • Karis
#2
16 december 2019 - 07:13
Gilla 
Jag är såpass Pegasusfrälst att min erfarenhet av andra tyvärr int är så stor. Har något gammalt par Asics och Adidas som jag nu och då växlar med samt ett gammalt par Pegasus där hälen sjunkit in och dom blivit nära noll drop. Pegasus 36:an ska bli mina följande då jag hittar till lämpligt pris på vårkanten. Dom ska jag sedan använda enbart på halvorna och nån eventuell tia.
Anders Nikander
1966 • Ekenäs
#3
22 december 2019 - 20:16
Gilla 
Pegasus är bra. Nike Zoom elite har lika mycket dämpning som pegasus men är lättare vilket för mig gör en skillnad på ca 10-15 sekunder/km jämfört med pegasus. Vissa storlekar finns ännu kvar på amazon. Skall försöka hitta någon liknande sko.
Asics har jag dålig erfarenhet av, hälkappan vill inte hålla mer än ca 400-500 km.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.