Svenskfinlad 3 inlägg 792 visningar

Helsinki City Run

1970 • Mariehamn,Jomala, Åland
#1
29 november 2019 - 17:43
Gilla 
Är det nån som vet ifall detta är någon ny mara? Har alltid velat springa i Helsingfors men den enda mara jag sett där har alltid varit i augusti tidigare. Vill ogärna springa i Augusti då semestern för med sig mycket god mat och dryck ;) Har sprungit 8 ggr i Stockholm 5 ggr i Riga men nu har jag äntligen hittat en som passar i Helsingfors. Är det nån som vet hur det är att springa där och vad jag kan se är banan flack?
Kurre Bussman
1956 • Karis
#2
2 december 2019 - 07:36
Gilla 
Är inte riktigt säker, men har för mig att man efterhand har koncentrerat flere lopp till den här dagen. Har för några år sen varit med på halvan och åtminstone då var, på grund av deltagarantalet, 4-5 första km såpass trånga att det var bara att följa med strömmen. Rutten har tydligen ändrats sen dess, men 3 första km verkar följa samma sträckning. Jag starta rätt långt bak i min grupp så det var nog säkert en orsak till att det gröta lite ihop sig där jag löpte. Helt tevlig tillställning, men kommer nog inte opp till samma stämning som på Tallinn.
Är du med i Facebook gruppen Löpsnacket? Där finns säkert många som kan ge bättre info om HCR. Även annars också livligare diskussion om löpning än vad vi fått till stånd i denna grupp.
1970 • Mariehamn,Jomala, Åland
#3
3 december 2019 - 14:13
Gilla 
Ok tack för infon
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.