Cykel Träning 5 inlägg 3296 visningar

rundor

Stockholm
#1
25 januari 2017 - 15:54
Gilla 
Hej allihop!

Fick nyss hem min cykel från https://www.smartcyklar.se/ och är supertaggad på att komma ut och köra lite. Det är en racercykel så nu ska det ut och åkas. Men till min fråga, har nyligen flyttat till stockholm och vet inte riktigt vart som är bäst att cykla, vilka områden och rundor ska man ta, Stadstrafiken är ju inte så jätterolig att ja bredvid sig.
Kenneth Ideskog
1948 • Saltsjöbaden
#2
25 januari 2017 - 16:12
Gilla 
Ut på Värmdö och Ingarö är fint att cykla.
Stockholm
#3
26 januari 2017 - 08:46
Gilla 
Oh, tack för snabbt svar. Det ska jag verkligen testa.
Anette Edman
1966 • Årsta
#4
30 januari 2017 - 20:46
Gilla 
Beror på var i Stockholm du bor. På södra sidan har du hela Södertörn med bra landsvägar. Om du har närmare till Mälaröarna så finns där bra cykling men ganska fullsmockat med cyklister under högsäsong. Även norr om stan finns en hel del.

Bor man väldigt centralt och har långt till där landsvägarna börjar kan man alltid ta pendeltåget till lämplig station och cykla därifrån, rekommenderar att ha Västerhaninge som utgångs- och/eller målpunkt eftersom det går fler tåg där än längre ut mot Nynäshamn. Det går att få ihop fina rundor av varierande längd med utgångspunkt Västerhaninge.

Jag rekommenderar att gå med i cykelklubb, Fredrikshof har många träningsställen runt om Stockholm.
Stockholm
#5
1 februari 2017 - 17:04
Gilla 
Tack för tipset! känns som om jag har några att välja på nu. har redan testat lite nu och ska säkert ut idag eller imorgon igen. Det känns lite bökigt att ha cyklen på tåget men ska nog testa det med.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.