Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 4567 visningar

Ny Pulsklocka eller....?

Anna
1971 • Lillkyrka
#1
19 juni 2015 - 16:56
Gilla
För ca 2 år sen köpte jag en Polar FT40, var helnöjd med den. Träningen hamnade på is ett tag och nu har jag börjat igen. Jag använder Runkeeper och läste att man kan koppla ihop den med pulsklockor. Det verkar ju bra med allt på samma ställe samt att om klockan piper när jag kommer över den pulsnivå jag satt så hör jag ju inte det då jag har musik i öronen...
Min Ft40 är visst för gammal redan för detta. Så nu är jag rådvill... Ska jag köpa en ny klocka bara för att kunna koppla ihop den med runkeeper och kanske få lite fler skojiga funktioner? Går det att koppla ihop en vivofit med pulsband (kommer den verkligen visa pulsen också då och inte bara steg...) Eller så får det vara som det är, skaffa nytt batteri till pulsbandet och kika på klockan stup i kvarten när jag vill ha koll på pulsen. Tilläggas att jag är fortfarande på nybörjarnivå och väl egentligen inte behöver några såna här prylar, men det är kul och intressant att se sin utveckling...om det blir nån .... :)
Lars Lindefelt
1958 • Borlänge
#2
19 juni 2015 kl 17:40
Gilla
Satsa energin på träning i stället för mer prylar. Det är bättre lägga slantarna på fler skor. Bra att ha till olika underlag.
1980 • Torslanda
#3
20 juni 2015 kl 16:36
Gilla
Jag tycker helt tvärtom. Klart du skall ha nya prylar! Jag har en Tomtom Cardio jag är nöjd med men är du nöjd med Runkeeper i telefonen så köp ett Polar H7 pulsband, xxl tror jag är billigast just nu. Kolla bara så pulsbandet så det stödjer den telefonen du har, annars chans att köpa ytterligare en ny pryl ??

Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.