Löpning Tävlingar & Motionslopp / Bråviksloppet 1 inlägg 1794 visningar

Ogiriga arrangörer

1968 • Söderköping
#1
9 september 2013 - 22:33
4 Gilla
Det här med att överlåta startbevis är en het potatis. Några tycker det är självklart att vi lyder förbud mot detta för att försäkringar ska gälla och för att undvika svartabörsenhandel. Andra tycker att arrangörerna är giriga som är nöjda med att håva in pengar för 65000 anmälda när bara 45000 kommer till start. Utan att kasta bensin på elden vill jag bara berätta en solskenshistoria från Bråviksloppet i år (7/9).

Jag och min syster var anmälda, dessutom skulle våra barn springa knatteloppet. Väl på plats bestämdes sig min trettonåriga dotter sig för att efteranmäla till femkilometersloppet istället. Funktionären frågade om dottern skulle springa ifrån pappa och jag berättade då att det fick bli en annan gång eftersom jag var tvungen att avstå pga hemsk förkylning. Den trevliga människan förslog då själv direkt att hon skulle fixa så min anmälningsavgift till 10km skulle användas till dotterns 5km istället, ”inga problem, det kostade ju lika mycket, vi struntar i efteranmälningsavgiften”.

Trevligt med en sådan inställning! Det gör ju att jag gärna kommer tillbaka med hela familjen nästa år. Jag sprider dessutom gärna ryktet i relevanta forum, som detta tex.

/Stefan
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.